ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Αλέκα: Δείχνει να είναι κτυπημένη από σύνδρομο πολιτικής παράκρουσης κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Θα μπορούσε να ήταν και έτσι η αριστερά στο σύνολό της εάν η Αλέκα και ο Φώτης απαλλάσσονταν από τα σύνδρομα που τους κανοναρχούν!


Δηλώνει ότι  η ριζοσπαστική αριστερά μετατρέπεται σε ΠΑΣΟΚ του 2009 και την εξισώνει με την ΧΑ
Νέο σύνδρομο πολιτικής παράκρουσης χτύπησε την Αλέκα. Τώρα εξισώνει τον ΣΥΡΙΖΑ με την φασιστική Χρυσή Αυγή  και ως επιβεβαίωση φέρνει τη δεύτερη, για την οποία ερωτά και δια της άτοπον υπαγωγής ενοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι και η «Χρυσή Αυγή είναι μία χρυσή ευκαιρία του καπιταλισμού». Κι ενώ στις δύσκολες μέρες που περνά ο λαός μας το ζητούμενο είναι η συσπείρωση και συνεργασία όλων των αριστερών δυνάμεων για την αποτροπή της μνημονιακής λαίλαπας, η Αλέκα μας σπέρνει ζιζάνια διαχασμού! Διαβάστε την είδηση που ανάρτησε το Nooz.gr
 «Tο ΚΚΕ εξοπλίζει την εργατική τάξη και το λαό για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και εξουσίας», τονίζει η Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Επενδυτής» .
Η ΓΓ του ΚΚΕ αναφέρει ότι «είναι ολοφάνερο ότι ο παλιός δικομματισμός, ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, δεν μπορεί να εγκλωβίσει πλατιά λαϊκά στρώματα. Είναι ολοφάνερο ότι αξιοποιούν και χρησιμοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθειά τους να καλύψουν το κενό που αφήνει το ΠΑΣΟΚ και να αναστηλώσουν, έστω και προσωρινά, τη διπολική παγίδα για να κερδίσουν χρόνο και να εμποδίσουν τη λαϊκή χειραφέτηση και αντεπίθεση».
«Δεν είναι και η ναζιστική «Χρυσή Αυγή» μια χρυσή εφεδρεία του καπιταλισμού που οι διάφοροι μηχανισμοί τη στηρίζουν και τη φουσκώνουν για να τη χρησιμοποιήσουν ανάλογα με τις περιστάσεις, είτε για εκφοβισμό, είτε για καταστολή του ταξικού εργατικού και λαϊκού κινήματος;» διερωτάται η κ. Παπαρήγα .
Για το ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Παπαρήγα επισημαίνει ότι «μετεξελίσσεται ταχύτατα σε ΠΑΣΟΚ του 2009».
Για την ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνει ότι έχουν ενιαία στρατηγική μόνο κατά των εργαζομένων και των λαών και πίσω από αυτήν υπάρχει ανισομετρία και ενδοκαπιταλιστικοί ανταγωνισμοί, προσθέτοντας:
«Αποτελεί τερατώδες ψέμα ότι η παραμονή της χώρας στην ΕΕ είναι σωτηρία για το λαό, όπως λένε τα κόμματα της συγκυβέρνησης ή ότι αυτή η ΕΕ μπορεί να γίνει φιλολαϊκή με τη συνεργασία των μεσογειακών καπιταλιστικών χωρών του Μόντι, του Ραχόι, με τη στήριξη του Ομπάμα, όπως αφήνει να εννοηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: