ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ακόμη και στον τάφο του, τον συνόδεψε η αγένεια των νεοσταλινικών, πρώην συντρόφων!

Στο αγροτόσπιτό του με τον αγαπημένο του σκύλο!


Ένα μονόστηλο, με λιγότερες από εκατό λέξεις ήταν η τιμή που απέδωσε η εφημερίδα του ΚΚΕ την επομένη του θανάτου στο συγγραφέα Μίσσιο Χρόνη.  Και μεταξύ άλλων εμέσει κατά την μνήμης του με τα ακόλουθα:
«Με το έργο του βεβαίως στην πορεία δε στάθηκε (σ.σ.: ο Χρ. Μίσσιος) στο πλευρό των λαϊκών αγώνων και της δράσης των κομμουνιστών, αφού δεν πίστευε στη διέξοδο της ταξικής πάλης, ενώ βρήκε «στέγη» στη λεγόμενη «ανανεωτική» Αριστερά", κατέληγε η ύβρις εννοώντας το ΚΚΕ Εσωτ.
Τι μπορεί να πει κανείς όταν απέναντί του έχει την έλλειψη σεβασμού στον νεκρό, από τους νεοσταλινικούς, πρώην συντρόφους; Το μεγάλο έργο του, «Γιατί με σκοτώνεις σύντροφε;», τους προκαλεί ρίγος ακόμη και μέσα από τον τάφο του συγγραφέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: