ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Παρόμοιο πρόβλημα με αυτό που αντιμετωπίζει η Πάτρα για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Από τον αποκλεισμό του Δημοτικού Συμβουλίου για τη διαχείριση των απορριμμάτων.


Και στη Θεσσαλονίκη ζητούν ουσιαστικό διάλογο και παύση έργων των ΣΜΑ
Στην Πάτρα μας απασχολεί το μέλλον της διαχείρισης των καυσίμων και οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων βρίσκονται σε κινητοποίηση. Κόμματα και δημοτικές παρατάξεις βρίσκονται σε αντιπαλότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας έχει ταχθεί κατά της ιδιωτικοποίησης. Το πρόβλημα όμως δεν αφορά μόνον  εμάς.
Σύμφωνα με το www.alterthess.gr, την άμεση έναρξη ουσιαστικού και όχι προσχηματικού διαλόγου, για τη ριζική αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ και άμεση παύση των δρομολογημένων έργων (ΣΜΑ Ευκαρπίας, μονάδες επεξεργασίας ΒΔ & ΝΑ Θεσσαλονίκης  κλπ) που θα καθορίσουν και θα δεσμεύσουν καταστροφικά για το περιβάλλον και επιζήμια για την οικονομία τη διαχείριση των απορριμμάτων για τα επόμενα 30 χρόνια, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσσαλονίκης.
Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για προώθηση των συμφερόντων του λόμπυ της καύσης και ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης των απορριμμάτων μέσα από την ημερίδα για την έναρξη διαλόγου για το νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων Κεντρικής Μακεδονίας η οποία δεν δείχνει καμία πρόθεση αλλαγής κατεύθυνσης επί της ουσίας και πως η σκοπιμότητα της ήταν να "υποστηρίξει την επίσκεψη του κ. Φούχτελ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: