ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Διαχειριστικός έλεγχος από οικονομικό επιθεωρητή σε Οργανισμό του Δήμου Πατρέων

Πριν διαταραχτούν οι σχέσεις των. Βίβιαν Σαμούρη, πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Πατρέων και Γιάννης Δημαράς, δήμαρχος Πατρέων.


Μετά από αναφορά της Β. Σαμούρης τον περασμένο Ιούνιο στον Λ. Ρακιντζή

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ
Διαχειριστικό έλεγχο στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων διέταξε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής με εξαιρετικά επείγον έγγραφό του που διαβιβάστηκε στις 16 Οκτωβρίου στην Οικονομική Επιθεώρηση Δυτικής Ελλάδας.
Ο κ. Ρακιντζής, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ρεπόρτερ", που εκδίδεται σήμερα και κάθε Παρασκευή στην Πάτρα ζητά να ανατεθεί "κατά απόλυτη προτεραιότητα σε Οικονομικό Επιθεωρητή η διενέργεια έρευνας στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων".
Ο διαχειριστικός έλεγχος διετάχθη, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, ύστερα από αναφορά τον περασμένο Ιούνιο της πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βίβιαν Σαμούρη.
Όπως είναι γνωστό προς την κατεύθυνση της έρευνας είχε στραφεί τον περασμένο Ιούνιο που ξέσπασε το ζήτημα και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της ΝΔ Κ. Χριστόπουλος, που από άγνοια κατήγγειλε το θέμα στον τοπικό εισαγγελέα, που όμως είναι αναρμόδιος και ακόμη επί πεντάμηνο ο φάκελος είναι στοιβαγμένος στο γραφείο του. Επίσης πρόθεση να συμβάλει ώστε αποκαλυφθεί το ζήτημα είχε δηλώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος, πλην όμως ανέθεσε την υπόθεση σε ΕΔΕ πρώτου βαθμού, που έχει μόνον δικαιοδοσία στέρησης μισθού για περιορισμένο χρόνο ημερών.
Από την πλευρά της φαίνεται να ενήργησε πιο στοχευμένα ο πρώην Πρόεδρος του Δημ. συμβουλίου Β. Σαμούρη, που αναφέρθηκε  στον Γεν. Επιθεωρητή Δημ. Διοίκησης.
Ενδεικτικού του σάλου που έχει ξεσηκωθεί είναι το ενδιαφέρον που δείχνουν πολλά αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης για το ζήτημα, απευθυνόμενα στα γραφεία της εφημερίδας στην Πάτρα για πληροφορίες γύρω από το ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: