ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Σε κινητοποίηση οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ για το μέτρο της διαθεσιμότητας

Από την κινητοποίηση των ΟΤΑ Αττικής.


Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί της Τρίτης έως τη λήξη της βάρδιας πραγματοποίησε σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας.
Περίπου 3.000 εργαζόμενοι στους δήμους πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας από την Πλατεία Καραϊσκάκη προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκαλώντας  κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο κέντρο της Αθήνας, καθώς πολλοί δρόμοι παρέμειναν κλειστοί για αρκετή ώρα. Ανοιχτοί είναι αυτή την ώρα όλοι οι δρόμοι.
Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, 240-250 δήμοι τελούν υπό κατάληψη με αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων, ενώ μόνο 20-30 απέστειλαν διαπιστωτικές πράξεις και είναι οι δήμοι που δεν θίγονται από το μέτρο.
Οι εργαζόμενοι λένε, επίσης, ότι η μείωση της χρηματοδότησης των ΟΤΑ κατά 80% σχεδόν, συγκριτικά με τα επίπεδα του 2009, καθιστά αδύνατον για οποιονδήποτε δήμο να παραμείνει εκτός Εποπτείας και Παρατηρητηρίου Οικονομικής  
Αύριο μεσημέρι εκπρόσωποι των εργαζομένων στους δήμους  θα έχουν συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: