ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Τσούκαλης υπουργός εν αναμονή επιμένουν οι πληροφορίες, αν και η ΔΗΜΑΡ διαψεύδει

Ποιος από τους τρεις της ΔΗΜΑΡ για υπουργός; Το όνομα των δύο ακρινών ακούστηκε, ο μεσαίος διαψεύδει...


Καθώς και ο πρώην υφυπουργός, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ σήμερα, Θάνος Μωραΐτης
Ο Δημ. Χατζησωκράτης σημαίνον στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, προχθές διέψευσε ότι επίκειται ανασχηματισμός και είσοδος στην κυβέρνηση στελεχών ή βουλευτών του κόμματος του Φ. Κουβέλη εξαιρουμένου. Οι φήμες περί του αντιθέτου επιμένουν. Πολύ περισσότερο που και το όνομα του Α. Παπαδόπουλου εκπροσώπου του κόμματος αναφέρεται για υπουργείο. Μέλλει να αποδειχθούν αληθινές ή όχι. Κι επειδή ανασχηματισμός όσο η Μέρκελ δεν τον επιτρέπει δεν πρόκειται να γίνει ή το έσχατο να γίνει αυτός μετά την απόδοση της δόσης, περί τον Δεκέμβριο και βάλε, μάλλον θα περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμη.
Ωστόσο πληροφορίες του thebest.gr  αναφέρουν:
«Ανασχηματισμός αμέσως μετά την εκταμίευση της δόσης. Αυτός είναι ο σχεδιασμός του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμάρα. Μόλις ξεκαθαρίσει η αποστολή των 44 δις ευρώ θα δρομολογηθούν κινήσεις για την «αναδόμηση» της κυβέρνησης με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν.
Το thebest.gr συνομίλησε το απόγευμα της Πέμπτης με πολιτικό αναλυτή μεγάλης αθηναϊκής εφημερίδας που κατά κανόνα έχει έγκυρο ρεπορτάζ γύρω από τα θέματα της Νέας Δημοκρατίας. Η εκτίμηση του ήταν ότι στον επικείμενο ανασχηματισμό δυο πρόσωπα από την Δυτική Ελλάδα συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να ορκιστούν Υπουργοί.
Το όνομα ενός εξ αυτών το έχει αναφέρει το thebest.gr εδώ και πολλές μέρες. Πρόκειται για τον βουλευτή Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκο Τσούκαλη που τον  τελευταίο καιρό έχει αναδειχθεί σε ένα από τα 2-3 σημαίνοντα στελέχη του κόμματος, απολαμβάνοντας την σχεδόν τυφλή εμπιστοσύνη του Φώτη Κουβέλη.
Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο πρώην Υφυπουργός, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ σήμερα Θάνος Μωραΐτης ο οποίος, κατά πάσα πιθανότητα, θα επιστρέψει στο Υπουργείο Ανάπτυξης όπου κατά γενική ομολογία η θητεία του ήταν επιτυχημένη. Παράλληλα, λέγεται ότι στη νέα κυβέρνηση θα μετέχει και ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ενώ υπό συζήτηση είναι ο ορισμός των κ.κ. Βενιζέλου και Κουβέλη σε θέσεις Αντιπροέδρων της κυβέρνησης.
Από την άλλη, παρά την εμπλοκή του ονόματος Τσούκαλη στα σενάρια ανασχηματισμού, στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, όπως ο κ. Δ. Χατζησωκράτης λένε ότι δεν επίκεινται αλλαγές στην κυβέρνηση ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο δεν έχει τεθεί στην ατζέντα της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: