ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Νέες μειώσεις στις δαπάνες βουλευτών και υπαλλήλων της ελληνικής Βουλής

Με λιγότερα χρήματα θα λειτουργεί η Βουλή.


Ακόμη πιο βαθιά θα μπει το μαχαίρι στις δαπάνες της Βουλής, λίγες μόλις μέρες μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού της. Στη χθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων, ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης ανακοίνωσε ότι περικόπτονται περαιτέρω, σε ποσοστό 20% έως 25%, όλα τα καταβαλλόμενα ποσά για την κάλυψη δαπανών των βουλευτών.
Πρόκειται για τις δαπάνες κίνησης, δαπάνες εξοπλισμού γραφείου, ταχυδρομικές και τηλεφωνικές ατέλειες.
Ο κ. Μεϊμαράκης ανακοίνωσε, εξάλλου, ότι μειώνεται κατά 50% η αποζημίωση των βουλευτών για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των Επιτροπών και συνεπώς η αποζημίωσή τους διαμορφώνεται στα 75 ευρώ από 150 ευρώ που ήταν το 2012. Επίσης μειώνονται κατά 35%, από 40% - μείωση που είχε προβλεφθεί με τον νέο Προϋπολογισμό της Βουλής- οι αποδοχές των συνεργατών των βουλευτών.
Όπως ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής μειώσεις θα γίνουν και στις υπερωρίες και στις δαπάνες κίνησης των υπαλλήλων της Βουλής.

(Πηγή: ethnos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: