ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Με στάσεις εργασίας πρωί απόγευμα συνεχίζει αύριο Παρασκευή η ΠΟΕ ΟΤΑ

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ συνεχίζουν.



Με στάσεις εργασίας πρωί απόγευμα συνεχίζει αύριο Παρασκευή η ΠΟΕ ΟΤΑ
Στάσεις εργασίας για αύριο, πρωί Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, από τις 11 έως τις 3 μ.μ. για την πρωινή βάρδια και από τις 3 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. για την απογευματινή, έχει προκηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, συμπληρώνοντας τρεις εβδομάδες κινητοποιήσεων.

Παράλληλα, έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Αντίστοιχες πορείες θα πραγματοποιηθούν και στις πρωτεύουσες των νομών.

«Τώρα που η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να κάμψει το αγωνιστικό μας φρόνημα, εμείς το μόνο που έχουμε υποχρέωση να κάνουμε, είναι να δυναμώσουμε και να συνεχίσουμε τον αγώνα. Γιατί τώρα αυτοί είναι που μας φοβούνται», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: