ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πολιτική κόντρα κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Αλ. Αλαβάνου και το Eurogroup

Χωρίς λεζάντα.


ΣΥΡΙΖΑ: Η ημερομηνία εγγραφής νέων μελών για τη συμμετοχή στη συνδιάσκεψη του κόμματος έχει λήξει
Φορτισμένο παραμένει το πολιτικό σκηνικό με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να εξαπολύει σκληρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέκου Αλαβάνου για το νόμισμα της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Eurogroup χωρίς να διαπραγματευτεί και να διεκδικεί
Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις δηλώσεις Αλαβάνου σχετικά με το νόμισμα της χώρας και του Παναγιώτη Λαφαζάνη για την επιστροφή του Αλ. Αλαβάνου στο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε δήλωσή του ο Σίμος Κεδίκογλου κάνει λόγο για θέατρο του παραλόγου: «Τη μαύρη κωμωδία "Επιστροφή στη δραχμή" ανεβάζει σήμερα στο θέατρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αλέξης Τσίπρας, παραχωρώντας, όμως, αυτή τη φορά την καρέκλα του σκηνοθέτη στο μέντορά του Αλέκο Αλαβάνο, και με βοηθό παραγωγής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη».
Σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο κ. Αλαβάνος υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει ένα νόμισμα που δεν έχει σχέση με τις ανάγκες και τις δυνατότητές της και τάχθηκε υπέρ της εξόδου της χώρας από το ευρώ .
Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, από τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται χαρακτηριστικά πως η ημερομηνία εγγραφής νέων μελών για τη συμμετοχή στη συνδιάσκεψη του κόμματος έχει λήξει. Αναφορικά με τη συνεδρίαση του Eurogroup ο Πάνος Σκουρλέτης επισημαίνει: «Η κυβέρνηση παραμένει αμέτοχη στις ευρωπαϊκές διεργασίες, χωρίς να προβάλλει καμία διεκδίκηση και καμία θέση για το ζήτημα του ελληνικού χρέους. Παρόλα αυτά είναι πανέτοιμη να πανηγυρίσει και αύριο μια μη λύση, όπως έκανε και σε αντίστοιχες ευρωπαϊκές αποφάσεις που όχι μόνο δεν έλυναν το ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους, αλλά προσέθεταν νέα βάρη προς τον ελληνικό λαό».
Την απόφαση του Eurogroup σχολιάζει η ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας την ανάγκη μαζί με την αντιμετώπιση του χρέους να υπάρξει ανάπτυξη.
«Πρέπει να σηματοδοτήσει την απομάκρυνση του κινδύνου μη παραμονής στο ευρώ, αφενός με τη λήψη μέτρων για τη δραστική μείωση των επιβαρύνσεων του χρέους και αφετέρου με την πολιτική δέσμευση ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα που ενδεχομένως χρειαστούν, ώστε να αποκλειστεί η κρίση εμπιστοσύνης για τη βιωσιμότητα του χρέους», τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.
Το ΚΚΕ καλεί τον λαό να διεκδικήσει τη μοναδική λύση υπέρ του που είναι, όπως λέει, η αποδέσμευση από την ΕΕ, η κοινωνικοποίηση των μεγάλων επιχειρήσεων και η μονομερής διαγραφή του χρέους.
Από τον ΛΑΟΣ τέλος σχετικά με τη συνεδρίαση του Eurogroup σχολιάζεται πως αποφασίζουν παράταση του μαρτυρίου μέχρι την υπογραφή της διαθήκης της δημόσιας περιουσίας.
(Πηγή ΕΡΤ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: