ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ξεκινά μεθαύριο στο ΣΕΦ η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των αντιπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ

Από την προεκλογική συγκέντρωση της 13-6-2012, στην Πάτρα, που χάρισε στον ΣΥΡΙΖΑ το 38% στην πόλη.


Μπαίνουν οι βάσεις για την συγκρότηση και μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ενιαίο κόμμαΑρχή φόρμαΤέλος φόρμας
Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για την έναρξη των τριήμερων εργασιών της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που αρχίζει μεθαύριο, Παρασκευή, το απόγευμα, με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα στην Αχαΐα εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταβούν οι αντιπρόσωποι στο ΣΕΦ με πούλμαν, που θα τους μετακινήσει ομαδικά για λόγους οικονομίας.
Υπολογίζεται ότι στο ΣΕΦ θα βρεθούν το τριήμερο των διαδικασιών πάμω από πέντε χιλιάδες άτομα.
Την Παρασκευή το πρωί θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΝ για τις τελευταίες αποφάσεις του κόμματος εν όψει της Συνδιάσκεψης. Η ΚΠΕ θα συζητήσει και για τα στελέχη που θα προταθούν από το κόμμα να είναι αυτεπαγγέλτως μέλη στο νέο κεντρικό όργανο που θα προκύψει και στο οποίο -υπενθυμίζουμε- η πρόταση είναι τα 75 μέλη να οριστούν από τις συνιστώσες. Χθες για το θέμα συνεδρίασε η Π.Γ. του κόμματος όπου υπήρξε ευρεία συμφωνία τα προτεινόμενα μέλη να είναι πολιτικά πρόσωπα και όχι ευρύτερες προσωπικότητες.
Στη Συνδιάσκεψη θα τεθεί προς ψηφοφορία τόσο το σχέδιο Διακήρυξης -και οι τροπολογίες- όσο και πολιτική απόφαση, βάση της οποίας θα είναι η ομιλία του επικεφαλής του σχήματος.
Έτσι μπαίνουν οι βάσεις για την συγκρότηση και μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ενιαίο κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: