ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ: Αρχίζει η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στο ΣΕΦ

Φωτογραφία Αρχείου.


Το απόγευμα η ομιλία του Αλ. Τσίπρα και ακολουθούν οι παρουσιάσεις του σχεδίου Διακήρυξης και Αρχών λειτουργίας
Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας
Από τον ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών στον ΣΥΡΙΖΑ της κοινής συνισταμένης, τον ΣΥΡΙΖΑ που, όπως συχνά αναφέρει ο επικεφαλής του, Αλέξης Τσίπρας, είναι έτοιμος να αναλάβει τις ιστορικές ευθύνες και μαζί με τον λαό "να σταματήσει την καταστροφή, να οργανώσει την ανατροπή" - όπως άλλωστε είναι και ένα από τα συνθήματα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης. Όλα λοιπόν, είναι έτοιμα για το τριήμερο, τη μεγάλη γιορτή της Αριστεράς, όπως αναφέρονται στην Πανελλαδική κεντρικά στελέχη του χώρου.
Από την Αχαΐα που συγκέντρωσε το 38% των ψήφων στις εκλογές του Ιουνίου, εκλέγοντας βουλευτές τη Μαρία Κανελλοπούλου και το Βασ. Χατζηλάμπρου, συμμετέχουν πάνω από 120 αντιπρόσωποι, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους αναχωρούν στις 3 το μεσημέρι με πούλμαν που μίσθωσαν και με τόπο αναχώρησης το άνω μέρος της πλ. Γεωργίου Πάτρας.
Οι εργασίες αρχίζουν σήμερα το απόγευμα με ομιλία του Αλ. Τσίπρα και ακολουθούν οι παρουσιάσεις του σχεδίου Διακήρυξης και αρχών λειτουργίας. Η ηγεσία του σχήματος απευθύνει μαζικό κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του σχήματος να συμμετέχουν τόσο αύριο στην έναρξη, που αναμένεται να προσλάβει και πανηγυρικό χαρακτήρα, όσο και συνολικά στις εργασίες της Συνδιάσκεψης, ποντάροντας έτσι στη διεξαγωγή ενός πλούσιου διαλόγου που θα κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη πιο δυνατό από Δευτέρα.
Πολλές είναι οι οργανώσεις Περιφέρειας που μισθώνουν λεωφορεία ώστε να μπορέσουν να φθάσουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οι αντιπρόσωποι και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, κατά το δυνατόν πιο οικονομικά. Οι τελευταίες συζητήσεις έγιναν στις διαδοχικές συνεδριάσεις της Π.Γ. του ΣΥΝ και της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που έλυσαν οργανωτικές εκκρεμότητες. Μετά τις παρουσιάσεις, ακολουθούν το Σάββατο οι ομιλίες των αντιπροσώπων και την Κυριακή οι ψηφοφορίες επί των κειμένων αλλά και για την ανάδειξη του νέου κεντρικού οργάνου. Υπενθυμίζουμε ότι πρόταση είναι το νέο όργανο να αποτελείται από 301 μέλη, στα οποία τα 75 (περίπου 25%) θα οριστούν από τις συνιστώσες, ένα μέτρο που λαμβάνεται μέχρι το τελικό βήμα ενοποίησης στο συνέδριο της άνοιξης. Η πρόταση της κατανομής μεταξύ των συνιστωσών (πόσοι ορισμένοι "αναλογούν" σε κάθε συνιστώσα) συζητήθηκε στις συνεδριάσεις.

 Διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ:

* Κώστας Τσουκαλάς - Σταύρος Τασιόπουλος: Η δημιουργική αντίδραση της νεολαίας
* Ζαφείρης Ανδρέας: Λαχτάρησα μια χώρα...
* Νίκος Απ. Ζάνης: Η αντίστροφη μέτρηση
* Μαρία Βαμβουρέλλη: Σ...Υ...Ρ...Ι...Ζ...Α... Εδώ και τώρα
* "Πρωτοβουλία για έναν επαναστατικό ΣΥΡΙΖΑ": Εναλλακτική διακήρυξη
* Θεόφραστος Βαμβουρέλλης: Η έφοδος στον ουρανό

Δεν υπάρχουν σχόλια: