ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Χρυσώνει το χάπι της απόλυσης οικογενειαρχών από το Δημόσιο ο Αντ. Μανιτάκης της ΔΗΜΑΡ

Το χαμόγελο της τρικλοποδιάς στους εργαζόμενους, είναι στο στόμα του κυρίου υπουργού της κυβερνώσας... αριστεράς!


Διώχνει οικογενειάρχες από το Δημόσιο γιατί υπέκυψαν δουλικά στην τρόικα για να μη χάσουν την κυβέρνηση
Από σήμερα, με τη δημοσίευση του Μνημονίου ΙΙΙ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τίθενται αυτοδικαίως σε διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εργάζονται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ.
Έτσι οι εκτός ΑΣΕΠ κακοί που προσλήφθηκαν θα εκδιωχθούν και θα μείνουν οι καλοί του ΑΣΕΠ για να καθαρθεί ο Δημόσιος Τομέας σύμφωνα με την δουλική υποχρέωση που έχουν αναλάβει οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης έναντι των Ευρωπαίων τοκογλύφων
Η απόφαση αυτή θα ισχύει ανεξάρτητα από το πότε θα υπογραφούν τελικά οι διαπιστωτικές πράξεις η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός των δέκα προσεχών ημερών.
Ωστόσο Διευθυντές αρνούνται να συναινέσουν στο έγκλημα κατά των εργαζομένων, που σκόπιμα εκτελείται με πρόφαση δήθεν τη σωτηρία της πατρίδας. Αυτοί που μιλούν για πατριωτισμό και έχουν οδηγήσει στην αυτοκτονία έως ώρας τρεις χιλιάδες οικογενειάρχες, είναι οι ίδιοι που έφεραν σε τούτη την κατάντια την δύστυχη χώρα μας.
Οι Διευθυντές δεν στέλνουν καταλόγους «κακών» προς απόλυση και ο κύριος Μανιτάκης της εκσυγχρονιστικής και κυβερνώσας (τρομάρα να τους έρθει που έγιναν ουρά του Σαμαρά για καλά) αριστεράς φέρεται εξοργισμένος, που δεν χάφτουν το παραμύθι του, ότι οι διαθεσιμότητες και οι μετατάξεις δεν κρύβουν την απόλυση!
Είναι ξεκάθαρο ότι η διαθεσιμότητα των υπαλλήλων θα διαρκέσει ένα έτος, θα καταβάλλεται το 75% του μισθού τους και στην περίπτωση που δεν μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου, θα απολύονται. Διότι είναι σίγουρο ότι δεν θα μετακινηθούν.
Η δέσμευσή τους στην τρόικα είναι να απολύσουν κόσμο. Δε τους ενδιαφέρει ο εκσυγχρονισμός του Δημοσίου Τομέα. Το τομαράκι τους κοιτάζουν γιατί ξέρουν ότι οι τροϊκανοί τους κρατούν να μην πέσουν από την κυβέρνηση. Αυτό όσο και βυσσοδομούν δεν θα το αποφύγουν!
Σχετικό έγγραφο αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», και στάλθηκε στους δημοσίους υπαλλήλους, όπου σε αυτό περιλαμβάμεται το νέο θεσμικό πλαίσιο κινητικότητας των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα, που αφορά σε θέματα διαθεσιμότητας, αργίας και κατάργησης θέσεων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.
Με σημείωμά του ο προερχόμενος από την ΔΗΜΑΡ υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντ. Μανιτάκης, χρυσώνοντας το χάπι, διευκρινίζει ότι δεν θα απολυθούν υπάλληλοι, αλλά, θα μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου:
«Η ένταξη των υπαλλήλων, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα λόγω κατάργησης των θέσεών τους, στο Πρόγραμμα Κινητικότητας έχει σκοπό τη μετακίνησή τους, προκειμένου να καλυφθούν υπαρκτά κενά στη διοίκηση, ιδίως στην εξυπηρέτηση των πολιτών και να αξιοποιηθεί καλύτερα το διοικητικό προσωπικό» αναφέρει το έγγραφο.
Δεν διευκρινίζει όμως, εάν η συγκυβέρνηση της συμφοράς αποφασίσει ότι τα κενά που θα καλύφθηκαν είναι λιγότερα από τους εργαζόμενους που μετατάγονται, τι θα τους κάνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: