ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ρατσιστικό δηλητήριο στη Σαλαμίνα – Άγριος ξυλοδαρμός Αιγύπτιου μετανάστη

Εργαλεία κοπής σιδήρου χρειάστηκαν για να κόψουν την αλυσίδα από το λαιμό του εικονιζόμενου μετανάστη, που τον είχε δεμένο ο εργοδότης του σα... σκύλο!


Σοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Σαλαμίνας ο άγριος ξυλοδαρμός μετανάστη από τον εργοδότη του, ο οποίος τον είχε δέσει σε δένδρο και τον ξυλοκοπούσε. Και τούτο για να αποδειχθεί ότι  ανάλογη ρατσιστική αθλιότητα που είχε εκδηλωθεί πάλι τον Αύγουστο στην Μανωλάδα Ηλεία, όπου Αιγύπτιοι μετανάστες, οι οποίοι δουλεύουν στις φράουλες χρησιμοποιούνται ως τετράποδα, δεν είναι ένα τοπικό ειδεχθές φαινόμενο.
Θυμίζω ότι τότε αγριάνθρωπος ιδιοκτήτης και οι μπράβοι του είχαν κακομεταχειριστεί μετανάστη Αιγύπτιο που ζήτησε να πληρωθεί τους μισθούς του, αρκετών μηνών. Ο ιδιοκτήτης, αφού οι μπράβοι συνέλαβαν τον διαμαρτυρόμενο, τον έδεσε στην καρότσα του αγροτικού οχήματός του και τον έσυρε στο κέντρο του χωριού, παρουσία θεατών.  
Ο ρατσισμός εκδηλώνεται πια φανερά και εξαπλώνεται ασύστολα. Εργοδότες σε αγροτικές περιοχές της Ελλάδας διαπράττουν ρατσιστικά εγκλήματα κατά μεταναστών και ο υπουργός Δημόσιας Αταξίας(!) περί άλλων τυρβάζει…  
Περαστικοί, στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, βρήκαν την περασμένη Κυριακή, προχθές, βαριά ξυλοκοπημένον  έναν πρισμένον Αιγύπτιο μετανάστη και μάλιστα δεμένον από το λαιμό με αλυσίδα, σαν να ήταν σκύλος!
Οι περαστικοί που αντιλήφθηκαν την παρουσία του δύσμοιρου μετανάστη, χρειάστηκαν ειδικά εργαλεία για να κόψουν την αλυσίδα, ενώ ειδοποίησαν ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
Ο άτυχος άνδρας κατήγγειλε στην αστυνομία που έφθασε επί τόπου, πως δράστης του περιστατικού ήταν ο ιδιοκτήτης φούρνου στον οποίο εργαζόταν και όταν του ανήγγειλε ότι θα φύγει από τη δούλεψή του, αυτός τον ξυλοκόπησε μέχρι βασανισμού. Η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως τον ξυλοκόπησε καθώς τον έπιασε να… κλέβει!
(Πηγή : nooz.gr, to_synoro.gr, ethnos.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια: