ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Αχαΐα: Στο 23,3% ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι του 13,7% της Νέας Δημοκρατίας και 6,8% του ΠΑΣΟΚ

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης όπως διεξήχθηκαν για λογαριασμό του EXTRA 3.


Δημοσκόπηση του Τμήματος Στατιστικής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Νέο σοκ για το άλλοτε κάστρο του  ΠΑΣΟΚ, αποτελούν τα αποτελέσματα  δημοσκόπησης για την Αχαΐα από τον  Επαμεινώνδα Πανά, καθηγητή και της ομάδας του από το τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία παρουσιάσθηκε κατά τη διάρκεια του δελτίου του Extra3, παρόντος του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 23,3% και  13,7% η Νέα Δημοκρατία. Η Δημοκρατική Αριστερά συγκεντρώνει 8,2%, όπως και  η Χρυσή Αυγή. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό μόλις  στο 6,8% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,5%. Τελευταίο έρχεται το ΚΚΕ στο χαμηλότερο ποσοστό που έχει πάρει ποτέ στην Αχαΐα στο 4,1%.
Μάλιστα όταν παρουσιάστηκε η νέα δημοσκόπηση για την Αχαΐα και το «άλλο κόμμα» έδειξε να παίρνει 8% κάποιοι είπαν αυτό είναι το «κόμμα του Νικολόπουλου»! καθώς παρών ήταν και ο αχαιός πολιτικός.
«Το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα δεν είναι Αχαϊκό είναι πανελλήνιο. Όταν ολοκληρωθούν οι διεργασίες και μετά την αποσύνθεση του πολιτικού συστήματος, τότε θα μετρηθούμε... υπομονή» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: