ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Οκτώ μόνον είναι οι «ήρωες» που έβαλαν το χέρι στην τσέπη τους!

 



Για να πληρωθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τους εργαζόμενους  των Μέσων, προθυμοποιούμενοι στην έκκληση του Στέφανου Κασσελάκη

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφεραν ότι μέχρι στιγμής οκτώ στελέχη του κόμματος από την Προεδρική πλευρά, προθυμοποιήθηκαν στην προτροπή του Στέφανου Κασσελάκη προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας για οικονομική ενίσχυση ώστε να πληρωθεί οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του κόμματος.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, έχουν προθυμοποιηθεί και δανείσει, μέχρι στιγμής, ποσά ανάλογα με τις δυνατότητες τους,  εκτός από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Ρένα Δούρου, ο Νίκος Παππάς, η Θεοδώρα Τζάκρη, η Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Πάνος Ρήγας, ο Νίκος Σκορίνης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Παναγιώτα Αράπη Μπελώνη,  ώστε να πληρωθεί μέρος των δεδουλευμένων των εργαζομένων στα Media του κόμματος.

Να υπενθυμίσω ότι από τα 22 συνολικά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας. τα οκτώ στελέχη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλαδή οι:

Όλγα  Γεροβασίλη, Κώστας Ζαχαριάδης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Αλέκος Φλαμπουράρης, Γιάννης Ραγκούσης, Ζωή Καρκούλια, Ελένη Συμεωνίδου, θεωρούνται μέλη των «87», εντασσόμενοι  στην λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση. Είναι τα στελέχη που  αποχώρησαν από τη συνεδρίαση πριν από τη λήξη της,.

Τα δε στελέχη που θεωρούνται της προεδρικής φρουράς του  Στέφανου Κασσελάκης είναι οι:

Ράνια Σβίγκου, Αράπη – Μπελώνη Παναγιώτα, Δούρου Ρένα, Δούση Μάγκυ, Κουβέλη Μαρία, Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα, Παναγιώτοπουλος Κωνσταντίνος, Παππάς Νίκος, Ρήγας Πάνος, Σκορίνης Νίκος, Τελιγιορίδου Ολυμπία, Τζάκρη Θεοδώρα και ο  Πολάκης Παύλος, που είναι ανένταχτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: