ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Ανθρώπινη ασπίδα οι επιβάτες από τον διακινητή



Ερχόμενος από την Τουρκία δεν συμμορφώθηκε με τα οπτικά και ηχητικά σήματα και αποπειράθηκε να εμβολίσει  σκάφος του Λιμενικού!

 

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στη Σύμη ανάμεσα σε ένα ταχύπλοο που μετέφερε μετανάστες από την Τουρκία και σε σκάφος του Λιμενικού, με αποτέλεσμα έναν νεκρό αλλοδαπό, όταν ο διακινητής για να μην συλληφθεί χρησιμοποίησε τους επιβάτες του σκάφους τους  ως ανθρώπινη ασπίδα!

Το επεισόδιο συνέβη όταν το ταχύπλοο σκάφος που μετέφερε μετανάστες από την Τουρκία δεν συμμορφώθηκε με τα οπτικά και ηχητικά σήματα από το σκάφος του Λιμενικού.

Για να μην συλληφθεί αγνόησε τα σήματα και επιδόθηκε σε επικίνδυνους ελιγμούς προσπαθώντας να εμβολίσει το σκάφος του Λιμενικού, με ενδεχόμενο να θέσει σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα τόσο των μεταναστών όσο και των μελών του πληρώματος του σκάφους του Λιμενικού.

Ο αλλοδαπός που τραυματίστηκε θανάσιμα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ενώ το ταχύπλοο, με τους υπόλοιπους 13 επιβαίνοντες αλλοδαπούς, οδηγήθηκε στο λιμάνι της Σύμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: