ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Σκληρά απάντηση της Δημάρχου Τήλου υπέρ του Ιωνά!


«Και ξαφνικά μάθαμε και την Έλια... άλλο ένα ανθρωπόμορφο τέρας που στάζει φαρμάκι...»!

Με μια σκληρή ανάρτηση μέσω  ανάρτησης στο facebook η δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά απάντησε στην εμετική ανάρτηση της Έλιας Ζερβού στο Facebook σχετικά με τη διάσωση του μικρού Ιωνά, του 50 ημερών προσφυγόπουλου που διασώθηκε στο νησί αφού επέζησε στο βουνό πίνοντας γάλα ανακατεμένο με νερό θαλασσινό.

«Και ξαφνικά μάθαμε και την Έλια... άλλο ένα ανθρωπόμορφο τέρας που στάζει φαρμάκι και προφανώς μη έχοντας ουσία ύπαρξης στην άχαρη και μίζερη ζωή της, χλευάζει ανθρώπους και μωρά που υποφέρουν και εθελοντές, δηλαδή φυσιολογικούς ανθρώπους, που κάνουν τα αυτονόητα...».

«Ένα έχω να πω, σε λυπάμαι καημένη μικρόψυχη, μίζερη ύπαρξη... θα σε αφήσω στην κακία σου και ίσως ο καλός θεούλης λυπηθεί την κοινωνία, δαγκώσεις τη γλώσσα σου και δηλητηριαστείς...» υπογράμμισε η Μαρία Καμμά.

Η δήμαρχος Τήλου αναφέρεται στη χυδαία ανάρτηση.

Σ' αυτήν η Έλια Ζερβού έγραψε:

«Έζησε σου λέει νεογέννητο βρέφος 3 ημέρες με θαλασσόνερο στο γάλα. Στην αγκαλιά της μάνας του της προσφύγισσας

Δηλαδή η μάνα δεν το βύζαινε, αλλά είχε τη φόρμουλα στο κουτί και την ανακάτευε με θαλασσόνερο; Ή έπινε η μάνα θαλασσόνερο 3 ημέρες και το βύζαινε; Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα; Σκορπιό είχε η βάρκα; Δεν μπορώ θα χ@ρακωθώ... Θυσία για τα χάπατα!

ΥΓ. Οι αλληλ-έγκυοι το ονόμασαν κιόλας Ιωνά... Λες και το βρήκανε με τη μάνα του μέσα σε κήτος. Έλα Παναΐα μου!».


__________

Πέρα από το ξενοφοβικό δηλητήριο που ξεχειλίζει η ανάρτηση της Έλιας Ζερβού, σοκάρει το μένος με το οποίο λοιδορεί τη δημοτική αρχή, τους κατοίκους της Τήλου, αλλά τους διασώστες. Ανάμεσά τους και τον Γιάννη Κουφάκη, τον λιμενικό που υπηρετεί στην Τήλο μακριά από την οικογένειά του και είναι εκείνος κρατούσε με ευλαβική τρυφερότητα στην αγκαλιά του τον μικρό Ιωνά, στη φωτογραφία που κόσμησε τα δημοσιογραφικά θέματα που γράφτηκαν για τη διάσωση του βρέφους. Σε αντίθεση με την Έλια Ζερβού, ο Γιάννης Κουφάκης έδωσε μαθήματα ζωής σε όλους εκείνους που βλέπουν τους πρόσφυγες, ακόμα και τα μωρά ως απειλή για τη χώρα. 

Θεωρώ ότι κάνανε το αυτονόητο και τίποτα παραπάνω. Το παν είναι να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ενσυναίσθηση! Τουλάχιστον έτσι έμαθα εγώ» έγραψε ο λιμενικός σε δική του ανάρτηση στο facebook.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: