ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Χ. Μαμουλάκης: ΟΠΕΚΕΠΕ, το φιάσκο και oι άριστοι της ΝΔ

Χ. Μαμουλάκης:  ΟΠΕΚΕΠΕ, oι άριστοι της ΝΔ τα «κατάφεραν» στην καταβολή της βασικής ενίσχυσης στους αγρότες


 Τα «κατάφεραν» στην καταβολή της βασικής ενίσχυσης στους αγρότες

Δήλωση του τομεάρχη Υποδομών & Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη

Με αφορμή το φιάσκο με την μη καταβολή της βασικής ενίσχυσης στους αγρότες, ο τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η επιτελική ανικανότητα της Κυβέρνησης ΝΔ αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά, με θύματα σε αυτή την περίπτωση τους αγρότες της χώρας μας. 

Η αδυναμία ολοκλήρωσης μιας απλής διεκπεραιωτικής διαδικασίας, όπως είναι η πίστωση των ευρωπαϊκών ενισχύσεων, είναι απλώς ένα ακόμη δείγμα της επιπολαιότητας και της προχειρότητας με την οποία ασκείται η πολιτική και στον κρίσιμο τομέα της πρωτογενούς παραγωγής. Έναν τομέα – πυλώνα της Εθνικής Οικονομίας. 

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οφείλει πειστικές εξηγήσεις για αυτό το φιάσκο που θέτει σε κίνδυνο ακόμη και την εθνική πιστοποίηση των αγροτικών επιδοτήσεων.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: