ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Έφυγε με το γιο της και πήρε παραμάσχαλα τις έδρες



Τώρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατανοεί το μητρικό φίλτρο της, αλλά την καλεί κιόλας να μην επιμένει στην... απαλλοτρίωση! Αλλά... Θου Κύριε, φυλακή τω στόματί μου!

Ο πρώτος διδάξας της  «Πλεύσης Ελευθερίας» είναι η ίδια η αρχηγός της όταν διαπίστωσε την μη εκλογή του συντρόφου της, που έσπευσε να απαλλοτριώσει έδρα από εκλεγέντα βουλευτή της..

Στον δρόμο που χάραξε η Ζωή ακολούθησαν κι άλλοι με πρόσφατο το οικογενειακό ζεύγος Χουρδάκη. Ανεξαρτητοποιήθηκαν όταν ήρθαν σε σύγκρουση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου κια παράλληλα κράτησαν την έδρα, μάνα και γιός, που είχαν εξασφαλίσει κατά τις δεύτερες εκλογές της κυβέρνησης ΝΔ με την Ενισχυμένη, διότιμμε την απλή αναλογική ήταν τζίφος η είσοδος της Πλεύσης στη Βουλή!

Τώρα σε άνω-κάτω έχει μετατραπεί η υπόθεση των δυο βουλευτών – μητέρας και γιου – που αποχώρησαν από την Πλεύση Ελευθερίας αλλά αρνούνται να παραδώσουν τις έδρες τους. 'Η μπορεί και να ξέχασαν να τις παραδώσουν στην Ζωή!

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Πλεύση Ελευθερίας η Πρόεδρος του κόμματος, που πλέον αριθμεί έξι βουλευτές καλεί την κα Αρετή Παπαΐωάννου που αποχώρησε σήμερα από το κόμμα αλλά και τον γιο της Μιχάλη Χουρδάκη, εντός δυο ημερών να παραδώσουν τις έδρες τους. Και οι δυο βουλευτές ανεξαρτητοποιήθηκαν. 

 Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: 

Η προ δύο εβδομάδων μεμονωμένη άρνησή της -της μητέρας- να υπογράψει την δήλωση ολόκληρης της υπόλοιπης Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που απαιτούσε από τον γιο της Μιχάλη Χουρδάκη, να επιστρέψει την έδρα που του δόθηκε από το κίνημα είναι -εν μέρει- κατανοητή, σε οικογενειακό επίπεδο.

Η ταύτισή της όμως με τη βαθιά προβληματική και επιθετική του συμπεριφορά και κυρίως  με την δεξιά ατζέντα που ανέπτυξε τελικά προ των αυτοδιοικητικών εκλογών ο κ. Χουρδάκης, είναι στάση ανεπίτρεπτη Κοινοβουλευτικά και απαγορευτική για τις αριστερές αρχές που προασπίζεται με κάθε τρόπο το κίνημά μας εντός και εκτός του κοινοβουλίου. Για αυτό και της ζητήθηκε, προφορικώς και εγγράφως, η παραίτησή της από την βουλευτική έδρα, όπως ακριβώς είχε συμφωνήσει πριν της δοθεί η έδρα αυτή.

Προφανώς η κα Ζωή, Αριστερή επιλογή θεωρεί τον εξωστρακισμό από την Βουλή του εκλεγέντος βουλευτή της Πλεύσης και την παράδοση της έδρας του στον σύντροφο της!

Είναι και αυτή μία άλλη αντίληψη της ηθικής, στην πολιτική!

Θου Κύριε, φυλακή τω στόματί μου... 

__________

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε στη δημοσιότητα και την υπεύθυνη δήλωση με όλα τα προσωπικά δεδομένα της Αρετής Παπαϊωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: