ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Και μετά σου λένε πως μόνον οι Ιταλοί είναι μακαρονάδες!



Αλλος έχει το όνομα και άλλος τη... χάρη! Στην Πάτρα χθες τριακόσιοι φαν του εδέσματος «έσπασαν» την πρωτοκαθεδρία της γειτονικής χώρας!

«Χαμός επικράτησε σε κατάστημα ταχυφαγίας αλυσίδας, το οποίο για μία ώρα μοίραζαν δωρεάν μακαρόνια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, χθες στην Πάτρα .

Η κινητοποίηση έγινε στα κοινωνικά δίκτυα (instagram) , πάνω από 300 νέοι περίμεναν στην ουρά» αναφέρει στην σελίδα του facebook, o φίλος μου Odysseas Xerizotis.

Αυτό που συνέβη στην Πάτρα χθες, Τετάρτη 25/10/2023,  και απαθανάτισε με τον φακό του ο φίλος Οδυσσέας, ήταν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών. Σχηματίσθηκαν ουρές στην Γεροκωστοπούλου, όπου και το Ταχυφαγείο  και μοιράζονταν δωρεάν μακαρόνια!

Μικροί και μεγάλοι στήθηκαν στις ουρές αναμένοντας επί ώρα για να παραλάβουν τα μακαρόνια που διένειμε επιχείριση… δωρεάν.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η κοσμοσυρροή των τριακοσίων φίλων της μακαρονάδας ήταν εντυπωσιακά μεγάλη!με τις ουρές που σχηματίστηκαν, να «μαρτυρούν» την πολύωρη αναμονή. Το αυτό συνέβη και σε άλλες  πόλεις, με πρώτες και καλύτερες Την Αθήνα και τα Ιωάννινα.

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός ο πολιτικοποιημένος φίλος Οδυσσέας έθεσε δημόσια το ερώτημα:

«Γιατί δεν μπορούμε να κινητοποιήσουμε κόσμο μέσω κοινωνικών δικτύων, να συγκεντρωθούν και να διαμαρτυρηθούν για την ακρίβεια των Σουπερμάρκετ , τα καύσιμα , να ανοίξουν εργοστάσια στην περιοχή μας ….!!!».

Είναι πράγματι ζητούμενο αυτό το ερώτημα. Και πιστεύει  ο διαχειριστής του Istοlοgiou G. Mosxou, πως πρωτίστως αφορά την Αριστερά, που πρέπει να ηρεμήσει τα εσωκομματικά της και να κοιτάξει τις ανάγκες της κοινωνίας.

Εκτός κι αν κάποιοι πιστεύουν πως με μια μακαρονάδα λύθηκε το ζήτημα της διαβίωσης...

Πάντως με αφορμή το χθεσινό γεγονός, θα μου επιτρέψετε να συνάγω το συμπέρασμα πως έχασαν την πρωτοκαθεδρία της μακαρονο-κατανάλωσης οι Ιταλοί!

Αλλού το όνομα και αλλού η... χάρη!

 

______

(Σημ.Istologiou G. Mosxou: Οι φωτογραφίες είναι του Οδυσσέα Ξεριζωτή).

Δεν υπάρχουν σχόλια: