ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Κασσελάκης με νέους: «Πάμε να δουλέψουμε μαζί»

Με νέες και νέους της Θεσσαλονίκης συνομίλησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, σε καφέ στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο της επίσκεψή του για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, μόλις έφτασε οι νέοι τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πέρασε από τα τραπέζια κι έκανε χειραψίες, ενώ συγκεντρώθηκαν στο σημείο και αρκετοί περαστικοί. Στις συνομιλίες που είχε με τους νέους απάντησε σε ερωτήσεις τους για την πολιτική και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μιλώντας με νέους ανθρώπους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γνωστοποίησε ότι θα δημιουργήσει γραφείο στη Θεσσαλονίκη και ότι θα μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ώστε να έχει μια πιο μόνιμη επαφή με τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης και τους ίδιους. «Πάμε να δουλέψουμε μαζί. Θες να έχεις φωνή; Έλα να δουλέψεις», είπε.

«Θα είμαστε εδώ παρόντες» του απάντησαν. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, ο βουλευτής Κιλκίς του κόμματος Πέτρος Παππάς, η γραμματέας της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη και η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου.

Το μεσημέρι, συναντήθηκε με την νεοεκλεγείσα δήμαρχο Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου.

Το Σάββατο πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα δώσει το «παρών» στην στρατιωτική παρέλαση, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Ημαθία και Θεσσαλία.

 

κασσελακης
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/EUROKINISSI

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη

Σάββατο 28/10

11:00 Παρέλαση

3.30  Λεωφόρος Νίκης

21.00 Ποτό με ανθρώπους του πολιτισμού και νέους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, Bar Eden

Κυριακή 29/10

Ημαθία

11:30 Κεντρικός πεζόδρομος Αλεξάνδρειας

13:30 Αναχώρηση για Λάρισα

Λάρισα

16:00 Συνάντηση με τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα

17:30 Συνάντηση με συγγενείς θυμάτων των Τεμπών στο Επιμελητήριο Λάρισα.

 κασσελακης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: