ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Άδωνις Γεωργιάδης: «Χαμός γίνεται στο ράφι»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε σούπερ μάρκετ
(EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)
 
«Από εμένα μακριά ότι "δεν υπάρχει ακρίβεια". Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα» ομολόγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Οι μάσκες της υποκρισίας έπεσαν και ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέλους παραδέχτηκε αυτό που βλέπει όλη η ελληνική κοινωνία εδώ και μήνες. Η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια λεηλατούν τα νοικοκυριά, με τον υπουργό Εργασίας να λέει ότι «γίνεται χαμός στα ράφια» των σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Ant1 είπε ότι «οι δείκτες λένε ότι από όπου και αν το μετρήσεις, από όποια πλευρά, η Ελλάδα πάει καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι ο άλλος δεν βλέπει την ακρίβεια στο ράφι; Όχι βέβαια, χαμός γίνεται». Μάλιστα ολοκλήρωσε τη σχετική φράση γελώντας. «Από εμένα μακριά ότι "δεν υπάρχει ακρίβεια". Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα» τόνισε και σε άλλο σημείο, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα συγκριτικά με άλλους πάει καλύτερα.

Ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε και σε μία δεύτερη ομολογία, καθώς επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά απέναντι στην αισχροκέρδεια των πολυεθνικών εταιρειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: