ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Πέθανε ο πατρινός έμπορος Διονύσιος Λοτσάρης – Την Κυριακή η κηδεία του

Διονύσιος Λοτσάρης.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΕΕΣ Πατρών

Άφησε χθες την τελευταία του πνοή, ο Διονύσιος Λοτσάρης του Κωνσταντίνου, ο οποίος γεννήθηκε στο Λάππα το 1937.

Ασχολήθηκε με εμπορικές επιχειρήσεις και ανέπτυξε αξιόλογη εμπορο-συνδικαλιστική δράση στην Πάτρα και σε όλη την Ελλάδα.

Το 1971 ίδρυσε την εταιρεία Βιομηχανικών Ειδών ΑΦΟΙ Κ. ΛΟΤΣΑΡΗ Ο.Ε. μαζί με τα αδέλφια του Ζαφείριο και Ανδρέα. Μετά από πολλά χρόνια ίδρυσε την εταιρεία ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΑΕ την οποία συνεχίζουν σήμερα τα παιδιά του και τα ανίψια του.

Υπήρξε δραστήριος στο συνδικαλιστικό τομέα. Ίδρυσε τον Σύλλογο Εμπόρων  Αυτοκινήτων  και Ανταλλακτικών Νομού Αχαΐας και υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος και πρόεδρος του Εμπορικού εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών. ίδρυσε Επίσης την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου της ο οποίος ήταν πρόεδρος για πολλά χρόνια και υπήρξε και ιδρυτικό μέλος της Ελληνική Συνομοσπονδίας Εμπορίου και επιχειρηματικότητας ΕΣΕΕ την οποία υπηρέτησε από την θέση του Γενικού Γραμματέα και του Αντιπροέδρου.

Ήταν παντρεμένος με την Λοτσάρη Ελένη  απέκτησαν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον  Ανδρέα καθώς και δύο εγγόνια τον Διονύσιο και Διονύσιο Νικόλαο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν Αγίου Διονυσίου Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

 

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση του ΕΕΣ Πατρών για την απώλεια  του τ. Προέδρου του Συλλόγου Διονύσιο Λοτσάρη

Ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τους οικείους και την Εμπορική οικογένεια της πόλης μας για την απώλεια του συναδέλφου και πρώην Προέδρου μας Διονύσιου Λοτσάρη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου την Κυριακή 23/10 στις 12:00 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: