ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Στην Κ.Ο. θα συζητήσουμε για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία

 

Χρ. Γιαννούλης: Οι εσωτερικές μας διεργασίες δεν πρόκειται να επισκιάσουν την πολιτική μας δράση

«Στην αυριανή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας θα συζητήσουμε για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, για τις κοινοβουλευτικές μας παρεμβάσεις, για τις προγραμματικές μας θέσεις. Αυτά τα θέματα και όχι οι εσωτερικές μας αντιπαραθέσεις είναι κυρίαρχα για τους πολίτες». Αυτό τόνισε στο ΕΡΤNEWS. ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχης Ανάπτυξης Χρήστος Γιαννούλης.

«Η τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς  δεν νομιμοποιεί το Ισραήλ να απαντά με εξόντωση αμάχων στη Γάζα και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  

Η υποστελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα. Χωρίς σχεδιασμό οι αποσπάσεις αλλά και η επανατοποθέτηση στα τμήματα αστυνομικών, που υπηρετούσαν στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων».

Χρ. Γιαννούλης: Οι εσωτερικές μας διεργασίες δεν πρόκειται να επισκιάσουν την πολιτική μας δράση




Δεν υπάρχουν σχόλια: