ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Ενοχλήθηκε ο Πορτοσάλτε από τον ύμνο του ΕΑΜ

Ο Άρης Πορτοσάλτε
SCREESNHOT

Προκλητικός ο Άρης Πορτοσάλτε, που άφησε αιχμές για τον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο, αλλά και για τους πολίτες που τον ψήφισαν, αναφορικά με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. 

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ φανερά ενοχλημένος για το γεγονός ότι ακούστηκε ο ύμνος του ΕΑΜ, αλλά και από το ότι «σηκώθηκε» πανό για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, εξαπέλυσε πυρά, λέγοντας προκλητικά: «Κάνετε ορισμένοι σαν τους Χαλανδριώτες. Ενοχλήθηκαν λέει, που έγινε η παρέλαση με το ΕΑΜ. Δεν ψήφισαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ;».

Σημειώνεται ότι στην μαθητική παρέλαση η φιλαρμονική του δήμου έπαιξε τον ύμνο του ΕΑΜ, ενώ στις θέσεις των επισήμων «σηκώθηκε» πανό με το σύνθημα «Κάντε ησυχία όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν τα σκοτώνουν», το οποίο έφερε την υπογραφή της Ένωσης Γονέων της περιοχής.

Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας το περιστατικό στον ΣΚΑΪ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, με τον ίδιο να προσθέτει, αναφερόμενος στον δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο ότι «οι αστοί ψήφισαν τον δήμαρχο; Ε ωραία, τελείωσε. Αφού τον ψηφίσατε θα κάνει ό,τι γουστάρει». 

Όταν ο Δημήτρης Οικονόμου σχολίασε ότι «είναι καλός δήμαρχος» και ότι «για να τον ψηφίζει ο λαός κάτι ξέρει», ο Άρης Πορτοσάλτε είπε ότι «θα έχει την παλαιστινιακή σημαία πάνω στο κοντάρι, θα έχει τους ύμνους του ΕΑΜ και θα κάνει παρέλαση το ΄40 με το ΕΑΜ».

«Γιατί εμείς δεν είμαστε με την Παλαιστίνη ανθρωπιστικά, δεν είμαστε με τους λαούς;» σχολίασε ο Δ. Οικονόμου, με τον Πορτοσάλτε να απαντά ειρωνικά «με τον άνθρωπο είστε…».


Δεν υπάρχουν σχόλια: