ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Ε. Αποστολάκης: Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει να απαξιώνει

Ε. Αποστολάκης: Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει να απαξιώνε τόσο του πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη όσο και τους γιατρούς και το λοιπό προσωπικό των Νοσοκομείων μας

 


Τόσο του πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη όσο και τους γιατρούς και το λοιπό προσωπικό των Νοσοκομείων μας

Σε δήλωση του Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τόσο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και όσο και στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αναφέρονται τα παρακάτω:

«Σήμερα το πρωί έγινε γνωστή η παραίτηση του εκτελούντος χρέη Διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Δόκτορος Χαράλαμπου Λυδάκη, η οποία και γνωστοποιήθηκε μέσω επιστολής που απηύθυνε προς τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ και τον Υπουργό Υγείας. Τα όσα καταγράφονται στην επιστολή είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία της χώρας και ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικά της κατάστασης διάλυσης και απαξίωσης που παρατηρείται και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ήδη από 1.09.23 είχα καταθέσει αναφορά στη Βουλή για την Διάλυση του Ε.Σ.Υ. στην Κρήτη , η οποία και έμεινε αναπάντητη, όπως αναπάντητη μέχρι και σήμερα έχει μείνει η από 5.10.2023 ερώτηση μου προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με την απαξίωση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου και τους κινδύνους που αυτή συνεπάγεται για τους πολίτες του Νομού και τους χιλιάδες επισκέπτες του.

Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει να αγνοεί και να απαξιώνει κατά αυτόν τον τρόπο τόσο του πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη όσο και τους γιατρούς και το λοιπό προσωπικό των Νοσοκομείων μας που έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια τους και οι οποίοι ακόμα και σήμερα κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εκτελέσουν το καθήκον τους απέναντι σε κάθε πολίτη που βρίσκεται σε ανάγκη και εναποθέτει τις ελπίδες του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: