ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Μετά την καταιγίδα ήρθε η πολυπόθητη νηνεμία

Κουμουνδούρου: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Εκτελεστικού Γραφείου - Τι ζήτησε ο Κασσελάκης από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - Η συνάντηση με Τσακαλώτος

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που ''κλέφτηκε'' με τον τελειωμό των εργασιών του ΕΓ, όπου εικονίζονται ο Στέφ. Κασσελάκης με την Έφη Αχτσιόγλου σε φιλικό τετ τα τετ, είναι αδιάψευστος μάρτυρας των όσων προηγήθηκαν.

 
Κι όμως αληθινό! Σε θετικό κλίμα η σύσκεψη του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που συγκάλεσε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης!

Και τώρα όλοι κατεβαίνουμε για δουλειά στη βάση. Να ενημερώσουμε τον λαό που περιμένει πολλά από μας, φέρεται να είπε ο Στλεφ. Κασσελάκης στα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου, μετά το πέρας της συνεδρίασης, που έγινε σε θετικό κλίμα, βοηθο΄θυσης και της συνάντησης  Κασσελάκη-Τσακλώτου που προηγήθηκε.

Άλλωστε το φωτογραφικό στιγμιότυπο που ''κλέφτηκε'' με τον τελειωμό των εργασιών του ΕΓ, όπου εικονίζονται ο Στέφ. Κασσελάκης με την Έφη Αχτσιόγλου σε φιλικό τετ τα τετ, είναι αδιάψευστος μάρτυρας των όσων προηγήθηκαν.

Συμβολή στην αλλαγή του κλίματος είχαν πολλά ανώτερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που συνιστούσαν κατέβασμα των τόνων, για να πάμε μαζί με ενότητα το μέλλον του κόμματος, αλλά και η ίδια η Εφη Αχτσιόγλου, που είχε φροντίσει να κατεβάσει τους τόνους της έκφρασής της, σημείο προπαρασκευής για συγκόλληση συντροφικών σχέσεων, απαντώντας έτσι στους δήθεν αδημονούντες των ''στημένων'' ΜΜΕ για την συνύπαρξη εντός του κόμματος! 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κατέβουν στην κοινωνία με προτάσεις ενώ ο ίδιος παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε ίσως να αλλάξει ορισμένες πτυχές από τον τρόπο που ασκεί αντιπολίτευση.

Στην συνεδρίαση μετείχαν η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής Γιώργος Βασιλειάδης, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας Θεοδώρα Τζάκρη, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, καθώς και τρία μέλη της Πολιτικής Γραμματείας η Έφη Αχτσιόγλου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Ρένα Δούρου .

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στον απόηχο της απόφασης του προέδρου να παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανο Τζουμάκα.

Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ πριν από δύο ημέρες η κ. Αχτσιόγλου σε κοινή δήλωση με τους Αλέξη Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο ζήτησαν σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και επίσπευσή του Συνεδρίου που έχει οριστεί για τις 23-25 Φεβρουαρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

 Συνάντηση Κασσελάκη – Τσακαλώτου σε θετικό κλίμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: