ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Α. Παναγιωτόπουλος – Κ. Μπάρκας: Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση

 Στη νεαρή ασθενή και περιμένουμε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης

Επίσκεψη των τομεαρχών Υγείας και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Α. Παναγιωτόπουλου και Κ. Μπάρκα, στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς για την 16χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στο Νέο Ηράκλειο.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και τομεάρχες Υγείας και Προστασίας του Πολίτη αντίστοιχα, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και Κώστας Μπάρκας, επισκεφθήκαμε απόψε μετά από το προσωπικό ενδιαφέρον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», προκειμένου να ενημερωθούμε για την πορεία της υγείας της 16χρονης που τραυματίστηκε μετά την αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο. Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Λευτέρη Μπούλια.

Παρουσία της αναπληρώτριας Διοικήτριας του νοσοκομείου, κας Άννας Μάινα, ο θεράπων ιατρός μας εξέθεσε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ανήλικη κοπέλα, που σύμφωνα με όσα μας ειπώθηκαν δείχνει να ξεπερνά τον κίνδυνο. Όσον αφορά στην ερώτησή μας για τα αίτια του βαρέος τραυματισμού, οι θεράποντες ιατροί μας παρέπεμψαν στην επικείμενη γνωμάτευση της ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στη νεαρή ασθενή και περιμένουμε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Παρέμβαση εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας

Παρέμβαση εισαγγελέα σημειώθηκε για τον τραυματισμό της 16χρονης το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο Αττικής, μετά από αντιφασιστική συναυλία.

Ειδικότερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, την οποία αναλαμβάνει το τμήμα Ανθρωποκτονιών υπό την εποπτεία αρμόδιου εισαγγελέα.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστεί αν έχουν τελεστεί τα κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ή της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η εισαγγελία ζητεί να ληφθεί η κατάθεση της 16χρονης όταν η κατάσταση της υγείας της το επιτρέψει, καθώς και να εξεταστούν ως μάρτυρες οικεία της πρόσωπα.

Ζητά παράλληλα να διαβιβαστούν τα έγγραφα του ιατρικού φακέλου και να αναζητηθεί οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή.

Ο τραυματισμός της 16χρονης έχει προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων καθώς υπάρχουν καταγγελίες συγκεντρωμένων ότι  η ανήλικη ξυλοκοπήθηκε από δυναμεις της ΟΠΚΕ κάτι που η Αστυνομία αρνήθηκε σε ανακοίνωσή της, υποστηρίζοντας ότι το κορίτσι ήταν ήδη χτυπημένο, ενώ οι αρχές ισχυρίζονται ότι συνελήφθη για τη συμμετοχή της στα επεισόδια που ξέσπασαν μετά τη συναυλία ανάμεσα στους αστυνομικούς και σε άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: