ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Και εγένετο Καρναβαλική Ακαδημία στην Πάτρα

Φωτογραφία Αρχείου. Πατρινό Καρναβάλι 2020, χωρίς την συμμετοχή του Δήμου Πατρών.

 


Ένα διαχρονικό, οικουμενικό όργανο εκπροσώπησης πληρωμάτων και καρναβαλιστών υπεράνω προσώπων και πολιτικής. Αποκλειστικός της σκοπός είναι η διαφύλαξη, η ανάδειξη, η ανάπτυξη και η προαγωγή του Πατρινού Καρναβαλιού!

«Ο στόχος μας είναι η συμμετοχή και εκπροσώπηση όσο το δυνατόν περισσότερων πληρωμάτων, τα οποία είναι σύμφωνα με τις καταστατικές μας αρχές και τις αξίες μας. Η φωνή μας τώρα, έχει υπόσταση, ακούγεται δυνατά…» λένε μέλη της νεοσυσταθείσας καρναβαλικής Ακαδημίας Πατρών.

Κι αυτό ήταν κάτι πυι αναμένονταν καθώς ο κομματικός κορσές, των ιμπρεσάριων του Δήμου Πατρέων είχε πάρα σφίξει, μέχρι σημείου πνιγμού των φωνών και πρωτοβουλιών που δεν ελέγχονταν από το κομματικό Ιερατείο της Μαιζώνος

Την περασμένη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Επίκεντρο, σε αρχαιρεσίες με εφορευτική επιτροπή και κάλπη, η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΩΝ, με συμμετοχή του 100% των μελών της -σαράντα πληρώματα τον αριθμό, έως, 10 Οκτωβρίου, εξέλεξε εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο, τριετούς θητείας, το οποίο, την επομένη, 24 Ικτωβρίου, συνεδρίασε, συγκροτήθηκε σε Σώμα και εξέλεξε Προεδρείο.

Η νεοσύστατη Καρναβαλική Ακαδημία, βάσει καταστατικού, είναι ένα διαχρονικό, οικουμενικό όργανο εκπροσώπησης πληρωμάτων και καρναβαλιστών υπεράνω προσώπων, και πολιτικής. Αποκλειστικός της σκοπός είναι η διαφύλαξη, η ανάδειξη, η ανάπτυξη και η προαγωγή του Πατρινού Καρναβαλιού, μέσω των κοινών επιδιώξεων των Καρναβαλιστών. Να προάγει, να ενθαρρύνει, να σχεδιάζει, να συντονίζει και να προστατεύει τις δράσεις τους και να τους εκπροσωπεί στο διάλογο με θεσμικούς, κοινωνικούς και άλλους εταίρους.

Η Καρναβαλική Ακαδημία, απευθύνει από σήμερα, πανκαρναβαλικό κάλεσμα:

Σε όλο το «σώμα» του Πατρινού Καρναβαλιού, στο σύνολο των πληρωμάτων, να ρωτήσει χωρίς δισταγμούς, να μάθει, να κινητοποιηθεί, να εγγραφεί, να αγκαλιάσει πλατιά με τη συμμετοχή του το συλλογικό όραμα για ένα καλύτερο Πατρινό Καρναβάλι …για πάντα!

Τις προσεχείς ημέρες η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΩΝ, θα ανακοινώσει ημέρα και τόπο διεξαγωγής Ημερίδας Τύπου, με σκοπό την πλήρη και σε βάθος, ενημέρωση όλης της Καρναβαλικής κοινότητας, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας της Πάτρας για το νέο θεσμό, σε κάθε του διάσταση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Καρναβαλικής Ακαδημίας Πατρών είναι το παρακάτω:

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (πλήρωμα 222) Πρόεδρος.
ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (πλ. 159) Αντιπρόεδρος.
ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ (πλ. 128) Γ. Γραμματέας.
ΡΑΝΙΟ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ (πλ. 49) Ταμίας.

Μέλη:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (πλ. 106), ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (πλ. 90), ΒΑΣΙΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (πλ. 16), ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΤΡΑΤΟΣ (πλ. 31), ΦΟΙΒΟΣ ΡΑΓΚΟΣ (πλ. 17).

Τα ιδρυτικά μέλη

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Αριστείδης Σταθόπουλος 694 504 1444
Τάκης Ματθαιόπουλος 693 700 0702

Δεν υπάρχουν σχόλια: