ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Τάι μάουντ στην λήψη απόφασης. Ζητείται γνώμη της ΚΕ

Κουμουνδούρου: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Εκτελεστικού Γραφείου - Τι ζήτησε ο Κασσελάκης από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - Η συνάντηση με Τσακαλώτος
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που ''κλέφτηκε'' με τον τελειωμό των εργασιών του ΕΓ, όπου εικονίζονται ο Στέφ. Κασσελάκης με την Έφη Αχτσιόγλου σε φιλικό τετ τα τετ, είναι αδιάψευστος μάρτυρας των όσων προηγήθηκαν.

 

Στις καλένδες παραπέμπετε η διαγραφή των τριών. - Αναζητείται λύση εξομάλυνσης των σχέσεων με επικρεμάμενη την απειλή του εκλογικού ποσοστού!

Με φρένο στο πόδι περνά σε νέο στάδιο η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για την παραπομπή των τεσσάρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Στέφανο Τζουμάκα, Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Φίλη και Δημήτρη Βίτσα, με την απόφαση για άτυπη κήρυξη τάι μάουντ στο γήπεδο του κόμματος.

Αποφασίστηκε, λένε οι πληροφορίες, να ζητηθεί η γνώμη της Κεντρικής Επιτροπής τους ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στη συνέχεια να συνεδριάσουν ξανά.

Κι ωστόσο ο χρόνος προς τις Ευρωεκλογές πλησιάζει και τα μη φιλικά κανάλια θα παίζουν το γνωστό παιχνίδι τους, διαμορφώνοντας αρνητικά ποσοστά για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα είναι απειλή για την εκλογική παρουσία του.

Οι τέσσερις με δηλώσεις τους είχαν αμφισβητήσει τη νέα ηγεσία του κόμματος, με αποτέλεσμα ο Στέφανος Κασσελάκης να χρησιμοποιήσει μια ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρέου, ότι «έθεσαν εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ», κάτι που έδινε λάθος σήμα για προσωποπαγές κόμμα στους διαμαρτυρόμενους.

Από τον επόμενο μήνα λοιπόν τα σπουδαία, στην προσεχή Κεντρική Επιτροπή του Νοεμβρίου αφού έτσι κι αλλιώς είναι μέλη της οι παραπεμπόμενοι.

Όμως αυτό να σημαίνει πως η στάση της δεν θα είναι δεσμευτική για τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας, επικεφαλής της οποίας είναι ο Αντώνης Κοτσακάς και ζητούνται τα δύο τρίτα των 15 μελών της για λήψη απόφασης  για κάθε παραπεμπόμενο. Κι ωστόσο το σήμα που δίνεται είναι πατήστε φρένο!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Μετά την καταιγίδα ήρθε η πολυπόθητη νηνεμία...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: