ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Επιστολή προς την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων


Από την τετραμελή Ομάδα Υποστήριξης της εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ε. Τουλουπάκη, δια στόματος 16.000 ανθρώπων

Επιστολή προς την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, που γνωστοποιήθηκε και στο Ανώτατο Συμβούλιο Δικαστών στον Άρειο Πάγο, εστάλη από την Ομάδα Υποστήριξης της εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς κας Ελένης Τουλουπάκη, η οποία διερευνούσε το σκάνδαλο Νοβάρτις και επαύθη, με σκοπό το... κουκούλωμα, καθότι η έρευνα είχε φθάσει στο κρίσιμο σημείο της αποκάλυψης πολιτικών προσώπων.
 
Στην επιστολή της ομάδας, (Μαρία Λιόπα – συντ/χος Δημοσίου, Ιωάννης Φιλιππίδης – Ε.Κ.Ε.Τ.Α., Ελισάβετ Κέρτις – συντ/χος Ηνωμένου Βασιλείου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος – συντ/χος Ο.Τ.Ε.) που εκπροσωπεί δεκαέξι χιλιάδες ανθρώπους,  μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα παρακάτω: 
 
«Το έργο της εισαγγελέως κυρίας Ε. Τουλουπάκη, στο διάστημα της θητείας της στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, υπήρξε εντυπωσιακό, αν και θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε νυχτερινή πορεία σε ναρκοπέδιο...».  
 
Υπάρχουν «πλήθος αποδείξεων και αποχρώσεων ενδείξεων για ανθρώπους της Υγείας, αλλά και πολιτικών προσώπων, που χωρίς τη συνέργειά τους δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί το κύκλωμα λεηλασίας του δημόσιου πλούτου».
 
Αναλυτικότερα στην επιστολή που κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο, αναφέρονται τα παρακάτω: 

ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ε. ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ
SURRORTING TEAM FOR JUSTICE
Email:stjustice2020@gmail.com 
 
Προς: 
ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
 
Πρωτοδικείο Αθηνών
Πρώην Σχολή Ευελπίδων,
 
Κτήριο 6 Γρ. 210
 
113 62 ΑΘΗΝΑ

Κύριοι, κύριοι Δικαστικοί και Εισαγγελικοί λειτουργοί, 
 
Θεωρούμε αναγκαία για δεύτερη φορά την επικοινωνία μας μαζί σας, μετά την ενοποίηση της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς με την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος. Η ανησυχία μας για την πορεία της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση του σκανδάλου της Novartis είναι δικαιολογημένη και κυρίως επιβεβλημένη.
 
Το έργο της εισαγγελέως κυρίας Ε. Τουλουπάκη, στο διάστημα της θητείας της στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, υπήρξε εντυπωσιακό, αν και θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε νυχτερινή πορεία σε ναρκοπέδιο. Δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει κανείς νομικές γνώσεις για να αντιληφθεί τη σήψη στο σύστημα Υγείας της Ελλάδας, που πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι με δισεκατομμύρια ευρώ. 
 
Πλήθος αποδείξεων και αποχρώσεων ενδείξεων για ανθρώπους της Υγείας, αλλά και πολιτικών προσώπων, που χωρίς τη συνέργειά τους δεν μπορούσε να δημιουργηθεί το κύκλωμα λεηλασίας του δημόσιου πλούτου. 
 
Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον σαφή τρόπο και από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και τον μετέπειτα συμβιβασμό της εταιρείας με το Αμερικάνικο δημόσιο.
 
Ποια ευρωπαϊκή χώρα θα τιμωρούσε την εισαγγελέα που ασχολείται με τη διαφθορά; Σε ποια δημοκρατική χώρα οι ελεγχόμενοι από τη Δικαιοσύνη βουλευτές μπορούν να μετατρέπονται σε δικαστές και από διωκόμενοι σε διώκτες; Σε ποια χώρα του πλανήτη χρησιμοποιούνται ως αξιόπιστοι μάρτυρες κατήγοροι κατά του εισαγγελέα άτομα που αποδεδειγμένα είναι υπόδικοι; Σε ποια χώρα ελεγχόμενος πολιτικός προαναγγέλλει δημόσια ότι θα στείλει στη φυλακή την ανακρίτρια σε υπόθεση που αφορά τον ίδιον; 
 
Βασανιστικά ερωτήματα, που ζητούν απαντήσεις. 
 
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι, τυχόν πάγωμα της ανακριτικής διαδικασίας ή ακόμα χειρότερα αρχειοθέτηση του φακέλου του σκανδάλου, θα αποστερήσει τη χώρα μας από οποιαδήποτε διεκδίκηση αποζημίωσης από την εταιρεία.
 
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από εισαγγελείς με την προσωπικότητα της κυρίας Ελένης Τουλουπάκη, για να μπορέσει να εξουδετερώσει μια αρπαχτική κουλτούρα, που απλώνει τα πλοκάμια της βαθιά μέσα στο καθεστώς της χώρας. 
 
Το αίτημά μας προς το Δικαστικό και Εισαγγελικό Σώμα είναι να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να γίνει τείχος σε οποιαδήποτε απόπειρα που ευτελίζει τον θεσμό της Δικαιοσύνης και διαιωνίζει την ατιμωρησία των καταχραστών δημοσίου χρήματος.
 
Με εξαιρετική τιμή
 
Δια στόματος 16.000 ανθρώπων
 
Οι εκπρόσωποι
 
Μαρία Λιόπα – συντ/χος Δημοσίου
Ιωάννης Φιλιππίδης – Ε.Κ.Ε.Τ.Α.
Ελισάβετ Κέρτις – συντ/χος Ηνωμένου Βασιλείου
Παναγιώτης Παπαδόπουλος – συντ/χος Ο.Τ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: