ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Ο Λουδοβίκος των Αθηνών ζήτησε συγγνώμη...

 

...από τους κρατούμενους της Βαστίλης! Αλλά το λοκντάουν απέτυχε!

Αλίευσα την ανάρτηση του πατρινού αγωνιστή των συνταξιούχων Γιάννη Καλίτση, που αναδημοσίευσε από το  https://crashonline.gr/  η οποία στηλιτεύοντας την Δεξιά των φέικ νιούζ καταλήγει με αναφορά στις Βερσαλίες, τονίζοντας: 
 
«Η παράνοια της εποχής και της πολιτικής έχει να κάνει δυστυχώς και με την εγκεφαλική λειτουργία ορισμένων που πιστεύουν ότι ζώντας στις Βερσαλλίες της πολιτικής είναι στο απυρόβλητο οποιασδήποτε κριτικής».
 
Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής: 

Από την σελίδα fb του Γιάννη Καλίτση.
 
«Μοίρασε ένα απολογητικό παντεσπάνι για το χάος όλων των επιλογών του στην πανδημία του κορονοϊού και παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος που δεν έβαλε μάσκα στην Πάρνηθα.
Εκεί που πήγε να ποδηλατήσει μακριά από το θλιμμένο, μελαγχολικό, φυλακισμένο και άρρωστο πλήθος. 
 
Αυτή τη φορά διάλεξε τον κύριο Σρόιτερ και τον Alpha. 
 
Απέφυγε την ανιψιά και την τηλεοπτική εμπροσθοφυλακή του ΣΚΑΪ. Αλήθεια ποιος έδωσε σημασία μέσα στον τάφο που έχει δημιουργήσει στην απόλυτη «φωλιά του κούκου»; Ποιος κάθεται να δει Μητσοτάκη για να ακούσει κάτι καινούργιο; 
 
Όλη η πολιτική ζωή του τόπου είναι οι celebrities του Μαξίμου, και ο Τσίπρας που νοίκιασε ή αγόρασε σπίτι στα Λεγρενά.
 
Οι μακελάρηδες της φτώχειας, της ανεργίας και της χρεοκοπίας που μπαινοβγαίνουν καθημερινά στα σπίτια των Ελλήνων δεν απασχολούν ούτε τους πολιτικούς ούτε τον Ελληνικό Τύπο. 
 
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι μήπως θελήσει να καταθέσει λουλούδια στην Επέτειο του Πολυτεχνείου ή στην Επέτειο του Γρηγορόπουλου.
 
Ή μήπως θελήσει να διαφύγει του κλοιού των αστυνομικών για να πάει στο μνήμα της κόρης του.
 
Η παράνοια της εποχής και της πολιτικής έχει να κάνει δυστυχώς και με την εγκεφαλική λειτουργία ορισμένων που πιστεύουν ότι ζώντας στις Βερσαλίες της πολιτικής είναι στο απυρόβλητο οποιασδήποτε κριτικής».
 

Και ο μουσικός Vangelis Goumas  σημειώνει στην προσωπική του σελίδα στο fb:

  

«ΤΟ LOCKDOWN ΑΠΕΤΥΧΕ.

Διελυσε την μιση χωρα οικονομικα και ψυχολογικα και στην αλλη μιση δεν βοηθησε καν στην μειωση των κρουσματων και θυματων.
Τους μονους που βοηθησε ηταν τους εξουσιαζοντες,προσφεροντας αλλοθι στην πιο στυγνη και αηθη πολιτικη της μεταπολιτευσης.
Βια,καταστολη,καταστρατηγηση συνταγματικων δικαιωματων,διαφθορα,αδιαφανεια και χειραγωγηση της κοινης γνωμης για τα συμφεροντα της ντοπιας επιχειρηματικης,οικονομικης και πολιτικης ελιτ.
Οποιος δεν το'χει συνειδητοποιησει ακομα ειναι ηλιθιος η διαπλεκομενος,δεν εξηγειται αλλιως».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: