ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Αναρμόδια για το βιβλίο δηλώνει η υπουργός Πολιτισμού!

 


Η κα Μενδώνη, βγάζοντας γλώσσα, μάλλον θεωρεί πως η ανάγνωση δεν συμπεριλαμβάνεται στην γκάμα του Πολιτισμού...

Μετά την αναφορά που κατέθεσαν από κοινού στις 6.11.2020, η βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σία Αναγνωστοπούλου και ο βουλευτής Επικρατείας Βασιλικός Βασίλης, αλλά και την αντίστοιχη κοινοβουλευτική ερώτηση στις 10.11.2020 του βουλευτή Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Μάρκου Κωνσταντίνου, της Σίας Αναγνωστοπούλου και του Βασιλικού Βασίλη, με θέμα το αίτημα των βιβλιοπωλείων να παραμείνουν ανοιχτά την περίοδο του lockdown, επερώτηση που υπογράφουν ακόμη 46 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η κ. Μενδώνη κατά την πάγια τακτική της απάντησε, πως το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού είναι αναρμόδιο να απαντήσει.

Και οι βουλευτές τονίζουν προς την κα υπουργό Πολιτισμού, που μάλλον θεωρεί πως το βιβλίο δεν συμπεριλαμβάνεται στην γκάμα του Πολιτισμού και βγάζοντας γλώσσα, δηλώνει αναρμόδια:

«Σε μία περίοδο που ο σύγχρονος Πολιτισμός πλήττεται ανεπανόρθωτα λόγω της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, σε μία συγκυρία που η κοινωνία στερείται οποιασδήποτε πολιτιστικής δραστηριότητας και την ώρα που σε όλη την Ευρώπη υπάρχει αίτημα  για άνοιγμα  των βιβλιοπωλείων με όλα τα υγειονομικά μέτρα, είναι αδιανόητο η Υπουργός Πολιτισμού να δηλώνει αναρμόδια».

Και την ερωτούν:

«Για πόσο ακόμα κ. Υπουργέ του Πολιτισμού, τα αιτήματα των βιβλιοπωλών και των εκδοτών  θα συνεχίσουν να είναι αόρατα από το κατεξοχήν αρμόδιο υπουργείο; Για πόσο ακόμα κ. Υπουργέ του Πολιτισμού ο σύγχρονος Πολιτισμός, οι άνθρωποί του και η επιβίωσή τους, δεν θα άπτονται των αρμοδιοτήτων σας;». 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: