ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

AVAAZ: Να γίνουν τα εμβόλια του covid-19 κοινό αγαθό

 

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥCOVID-19ΚΟΙΝΟ ΑΓΑΘΟ

 
Ο βραβευμένος με Νόμπελ Δρ. Μοχάμεντ Γιουνούς (βλ. φωτογραφία) μόλις έκανε έκκληση για να ανακηρυχθούν τα εμβόλια του Covid Κοινό Αγαθό, και το αίτημά του ήδη έχει αποκτήσει δυναμική! Ας τον στηρίξουμε όλες και όλοι για να κάνουμε τα εμβόλια διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο. Οι κυβερνήσεις αποφασίζουν σε λίγες μέρες -- υπόγραψε την επείγουσα έκκληση χρησιμοποιώντας το email σου:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Σας καλούμε να εγγυηθείτε επειγόντως παγκόσμια πρόσβαση σε ζωτικά εμβόλια, θεραπείες κι εξοπλισμό για τον κορονοϊό. Οι πατέντες πρέπει να καταργηθούν, η τεχνογνωσία να διατίθεται ελεύθερα και δωρεάν, και να σταματήσει η αισχροκέρδεια κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Κυβερνήσεις, επιστήμονες και φαρμακευτικές πρέπει να συνεργαστούν και να μοιραστούν πόρους, ώστε κανείς να μη μείνει στο περιθώριο. Η πανδημία θα τελειώσει, μόνο όταν τελειώσει παντού.

Περισσότερες πληροφορίες:

Μαζί με άλλους νομπελίστες και παγκόσμιες προσωπικότητες, στηρίζω την επείγουσα έκκληση για να ανακηρυχθούν τα εμβόλια του Covid-19 ως Παγκόσμιο Κοινό Αγαθό -- χωρίς τις πατέντες και τα μονοπώλια των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών που μπαίνουν εμπόδιο στην παγκόσμια δημόσια υγεία. Λάβε μέρος για να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας στην υγεία.


Αυτή η επείγουσα πρόταση συζητιέται αυτή τη στιγμή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, όμως ορισμένες πλούσιες χώρες - όπως ΗΠΑ, Καναδάς κι Ευρωπαϊκή Ένωση - τη σαμποτάρουν, βάζοντας τα συμφέροντα των φαρμακευτικών πάνω απ’ τις ανάγκες και τα δικαιώματα των ανθρώπων του κόσμου. Αν ενώσουμε τις φωνές μας, μπορούμε να βοηθήσουμε το σχέδιο να περάσει, για να κάνουμε τα εμβόλια του Covid διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο!

Υπόγραψε την έκκληση.


https://www.vaccinecommongood.org/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: