ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Έκοψαν πρόστιμο 300€ σε εθελοντή αιμοδότη!


Ο συγκεκριμένος και μάσκα φορούσε και είχε στείλει το αναγκαίο SMS με τον προβλεπόμενο κωδικό!

 Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Παναγιώτης Παπανικολάου, καθηγητής-νευροχειρουργός στο γενικό Κρατικό Νίκαιας και γραμματέας της ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει πως αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμo 300 ευρώ σε εθελοντή αιμοδότη, την ώρα που έφευγε από το νοσοκομείο ενώ είχε δώσει αίμα για τους συναθρώπους μας!

Ο ίδιος επισημαίνει πως ο συγκεκριμένος αιμοδότης και μάσκα φορούσε και είχε στείλει το αναγκαίο SMS με τον προβλεπόμενο κωδικό.

«Χειροκροτάει ο κόσμος, κύριε Μιχάλη», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ενώ στη συνέχεια, με ανάρτησή του στο Facebook αφηγείται το περιστατικό εκφράζοντας και την άποψή του σημειώνοντας:

«Έτσι με αυτά και με αυτά θα ξεμείνουμε τελείως και από εθελοντές αιμοδότες σε μια περίοδο που τα νοσοκομεία έχουν κυριολεκτικά στραγγίξει από αίμα.

Από δω οι Άνθρωποι, από εκεί τα ανθρωποειδή.

Άβυσσος μας χωρίζει κύριε Μιχάλη Χρυσοχοΐδη».

Πηγή:  crashonline.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: