ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Δεν φθάνουν μόνον τα εμβόλια προειδοποιεί ο ΠΟΥ!


Αλλά η κυβέρνηση συνεχίζει να χαρίζει δωράκια στους καναλάρχες και διευκολύνσεις για την αποπληρωμή των αδειών!

Κώδωνα κινδύνου για την αισιοδοξία που επικρατεί από την άφιξη διαφόρων αποτελεσματικών εμβολίων κατά του κορονοϊού έκρουσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καθώς όπως προειδοποίησε δεν πρέπει να μειώσουν την προσοχή, διότι δεν θα εξαλείψουν τον ιό.

Ο αρμόδιος για τις καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης του ΠΟΥ, Μάικ Ράιαν, εξήγησε πως τα εμβόλια από μόνο τους δεν θα μπορέσουν να εξαφανίσουν τον κορωνοϊό τονίζοντας ότι «τα εμβόλια δεν σημαίνουν μηδενική Covid» Φθάσαμε σε ένα σημείο κάμψης της πανδημίας ανέφερε, ενώ τόνισε ότι «ζητούμε από τον κόσμο να συνεχίσει να καταβάλει προσπάθειες».

Στο μεταξύ, απλόχερη στήριξη στους καναλάρχες ενόψει Χριστουγέννων προσφέρει η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο Πέτσα που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Μεταξύ άλλων καταργεί εμμέσως το όριο των 400 εργαζομένων ανά κανάλι, ενώ θα  υπολογίζονται και όσοι έχουν μπλοκάκι, ή εργάζονται σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις αλλά και σε ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής. Προσφέρει δε και γενναίες διευκολύνσεις για την αποπληρωμή των αδειών.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, για την κάλυψη του αριθμού των 400 εργαζομένων, θα μπορούν πλέον να συνυπολογιστούν εργαζόμενοι συνδεδεμένων επιχειρήσεων και εργαζόμενοι ανεξάρτητων εταιριών παραγωγής, με ανώτατο όριο κάλυψης το 30%, δηλαδή τουλάχιστον 120 εργαζόμενοι. Έτσι, ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός θα πρέπει να απασχολεί ο ίδιος (μισθολόγιο ή μπλοκάκι) τουλάχιστον 280 εργαζομένους και οι υπόλοιποι έως την συμπλήρωση των 400 να είναι εργαζόμενοι συνδεδεμένων επιχειρήσεων και ανεξάρτητων εταιρειών παραγωγής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: