ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Ο αγώνας μας συνεχίζεται λένε οι τρεις Ομοσπονδίες ΜΜΕ

 



Παράνομη κηρύχθηκε η χθεσινή απεργία μετά την προσφυγή 4 Τηλεοπτικών Σταθμών και παρέμβαση της ΕΙΤΗΣΕΕ - Συνάντηση τη Δευτέρα με τον κ. Πέτσα


«Σήμερα ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στους ιδιωτικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς στην Αθήνα και στην Περιφέρεια, την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη ΓΓΕ» ανακοίνωσαν οι Ομοσπονδίες Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ) και Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ).

Και επισημαίνουν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης που κήρυξε παράνομη τηναπεργία, με τα παρακάτω:

«Παρά το γεγονός ότι η χθεσινή απεργία κηρύχθηκε παράνομη από το δικαστήριο μετά την προσφυγή 4 Τηλεοπτικών Σταθμών και παρέμβαση της ΕΙΤΗΣΕΕ οι συνάδελφοι μας είχαν καθολική συμμετοχή και όλοι μαζί ενωμένοι δώσαμε ένα μήνυμα ότι οι προωθούμενες αντεργατικές και αντιδημοσιογραφικές ρυθμίσεις δεν θα γίνουν αποδεκτές από το σύνολο των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Παραμένουμε σε αγωνιστική διαδικασία και απεργιακή ετοιμότητα και αποδεχόμαστε την πρόσκληση του αρμόδιου Υπουργού Στέλιου Πέτσα για συνέχιση του διαλόγου τη Δευτέρα.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται».

 

ΕΣΗΕΠΗΝ, καλούνται τα μέλη σε αγωνιστική ετοιμότητα

Εξ άλλου από την ΕΣΗΕΠΗΝ καλούνται τα μέλη της σε αγωνιστική επαγρύπνηση, μετά την συνάντηση που επίκειται με τον υπουργό κ. Πέτσα.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Μετά την  επιτυχημένη κινητοποίηση του δημοσιογραφικού κλάδου, απέναντι στο νομοσχέδιο Πέτσα, που προκήρυξε η ΠΟΕΣΥ, οι Ομοσπονδίες στο χώρο του Τύπου  και συμμετείχαν τα σωματεία του κλάδου, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ κάνει γνωστό στα μέλη της Ένωσης ότι παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα, μετά τη λήξη της δεύτερης 24ωρης απεργίας, που ολοκληρώνεται στις 6 μ.μ. σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2020.

Αποφάσεις για την περαιτέρω στάση μας θα ληφθούν σε συνεννόηση πάντα με την Ομοσπονδία και τα Σωματεία του κλάδου, μετά την συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με το αρμόδιο Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα, την προσεχή Δευτέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: