ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Αποδοχή των δημοσιογραφικών θέσεων, σύσσωμης της αντιπολίτευσης


Σε κλοιό πλήρης απομόνωσης η κυβέρνηση Μητσοτάκη με σύμμαχο τους καναλάρχες και τους μιντιάρχες του Τύπου!

 Σε κλοιό πλήρης απομόνωσης βρέθηκε σήμερα  η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με μόνο σύμμαχο τους καναλάρχες και τους μιντιάρχες του Τύπου, καθώς όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων στήριξαν το δίκαιο αίτημα των ανθρώπων της ενημέρωσης να προστατεύσουν τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και να ακυρώσουν την προσπάθεια  κυβέρνησης και καναλαρχών που στοχεύουν στη διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων λαμβάνοντας οι καναλάρχες ως αντίδωρο την μείωση προσωπικού, που δεν τους επέτρεψε ο νόμος του Ν. Παππά επί ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

Αλλεπάλληλες τηλεδιασκέψεις με τους πολιτικούς αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων είχαν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι της ΠΟΕΣΥ, των Ενώσεων Συντακτών της χώρας, των ομοσπονδιών και των σωματείων των εργαζομένων στο χώρο των ΜΜΕ, ζητώντας τη στήριξή τους στον αγώνα που δίνεται για την απόσυρση του νομοσχεδίου Πέτσα.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις έγιναν  με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, την Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφη Γεννηματά, τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελλόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα του ΜεΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Την ΕΣΗΕΠΗΝ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.. Κυριάκος Κορτέσης.

Όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί αρχηγοί τάχθηκαν υπέρ των θέσεων του κλάδου, θέτοντας τους πολιτικούς φορείς που εκπροσωπούν στη διάθεση των συνδικαλιστών ενώσεων, ζητώντας παράλληλα την άμεση απόσυρση του επίμαχου νομοσχεδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κλιμακώνουν την απεργία τους οι δημοσιογράφοι!

Απεργία κατά της διάλυση εργασιακών σχέσεων στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: