ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Είμαι υπέρ του εμβολιασμού, γράφει η Σία Αναγνωστοπούλου


Αντιθέτως η κυβερνητική διοικήτρια του Αγ. Σάββα διατάσσει ΕΔΕ σε βάρος γιατρών γιατί ασθένησαν από κορονοϊό!
 
«Είμαι υπέρ του εμβολιασμού για τον Covid-19. Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω για την αξία των εμβολίων στην ιστορία των κοινωνιών. Προφανώς είμαι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Ούτε γι αυτό χρειάζεται επιχειρήματολογία» γράφει στην προσωπική της σελίδα στο fb η βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου, τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Προβάλλει βέβαια και δικαίως την ένστασή της:
 
«ΟΜΩΣ, ο εμβολιασμός δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως άλλοθι για ανίκανες και νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις όπως αυτή της ΝΔ για την εχθρότητά της στο δημόσιο σύστημα υγείας. Τα εμβόλια, τα φάρμακα, οι θεραπείες είναι ισχυρά όπλα κατά των ασθενειών στα χέρια της επιστήμης. 
 
ΩΣΤΌΣΟ, οι κοινωνίες -φτωχοί και πλούσιοι- το οχυρό που έχουν για να πολεμήσουν τις ασθένειες είναι το δημόσιο σύστημα υγείας. Γι αυτό η ΝΔ καλά θα κάνει να μην κρύβεται πίσω από το εμβόλιο. Εμείς το εμβόλιο θα το κάνουμε, αλλά την ανικανότητα και την ιδεοληψία της ΝΔ που άφησε και αφήνει τη χώρα ανοχύρωτη, δεν την ξεχνάμε ούτε θα αφήσουμε να ξεχαστεί» καταλήγει η ανάρτηση της βουλευτού.
 
Και πριν αλέκτωρ λαλήσαι, ιδού το παρακάτω για να επιβεβαιωθεί του λόγου της κας Αναγνωστοπούλου, το αληθές: 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: