ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Αλέξης Τσίπρας: «Εγκληματικές ευθύνες στο δεύτερο κύμα της πανδημίας»

 

 

«Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε τη μάχη στην πρώτη γραμμή για να προστατεύσουμε τη δημόσια Υγεία» τόνισε μιλώντας στην εκδήλωση του Στο Κόκκινο και του avgi.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας σε τηλεδιάσκεψη 

Την εκτίμηση πως «θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί η ραγδαία επιδείνωση του τελευταίου μήνα που είχαμε 4 φορές περισσότερους θανάτους από ότι στους επτά πρώτους μήνες της πανδημίας» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας κατά την παρέμβασή του στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο ρ/σ Στο Κόκκινο και το avgi.gr με θέμα: «Πανδημία CoViD-19 - Πώς φτάσαμε έως εδώ; Η επόμενη μέρα για τη χώρα μας».

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «εφησυχασμό κυρίως από αυτούς που διαχειρίστηκαν με επικοινωνιακό τρόπο και χωρίς σχέδιο, με ερασιτεχνισμό αλλά και ιδεοληψία» την πορεία της πανδημίας. Σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι έλλειψη σχεδίου να ανοίγεις τον τουρισμό όπως τον άνοιξες και να έχεις ελλιπή τεστ», τονίζοντας ωστόσο ότι «είναι ιδεοληψία που την πληρώνουμε ως χώρα να επιμένεις να μην ενισχύεις το ΕΣΥ, να επιμένεις να μην συνταγογραφείς τα τεστ, να επιμένεις σε πολιτικές που προτάσσουν τα κέρδη των ιδιωτών».

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «εγκληματικές ευθύνες», τονίζοντας πως «όλα όσα ειπώθηκαν και θα ειπωθούν σε σχέση με τις ευθύνες είναι συζήτηση που θα συνεχιστεί, θα έχει βάθος χρόνου, οι εγκληματικές ευθύνες είτε της αδράνειας, είτε της αμέλειας, είτε της ιδεοληψίας, θα καταγραφούν», υπογραμμίζοντας ωστόσο πως «δεν είναι τώρα η ώρα να αναζητηθούν», με αφορμή δημοσιεύματα για εξεταστική επιτροπή. «Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε τη μάχη στην πρώτη γραμμή για να προστατεύσουμε τη δημόσια Υγεία και την ανθρώπινη ζωή» πρόσθεσε χαρακτηριστικά και απαρίθμησε ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες και πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν.

«Είναι ανάγκη να ανοίξουν άμεσα ιδιωτικές κλινικές για τα περιστατικά covid, να υπάρξει συνταγογράφηση των τεστ για να έχουμε εικόνα της πανδημίας, να υπάρξει διαφάνεια για τα πρακτικά της Επιτροπής, αν όχι στη δημοσιότητα τουλάχιστον να δοθούν στα κόμματα και στη Βουλή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: