ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Εξ οικείων τα βέλη των εμπόρων κατά της ΝΔ

χριστούγεννα δρόμος αθηνα στολισμό αγορά

Απογοήτευση και οργή είναι τα συναισθήματα που βιώνουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο λιανεμπόριο, καθώς βλέπουν να χάνεται οριστικά η εορταστική περίοδος για την αγορά, ενώ εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαδικασία του click away που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και στελέχους της ΕΓ της ΝΔ, Γιώργου Καρανίκα, ο οποίος ανέφερε ότι με τα μέτρα της κυβέρνησης θα έχουν κέρδη μόνο οι ισχυροί του εμπορίου.

Ο ίδιος επιβεβαιώνοντας την κριτική της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση μεροληπτεί συνεχώς υπέρ των μεγάλων επιχειρήσεων αφήνοντας στο έλεός της τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα πρόσθεσε ότι οι μεγάλες αλυσίδες του λιανεμπορίου θα αυξήσουν τις πωλήσεις τους είτε μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, είτε συνδυαστικά με την μέθοδο του click away, κάνοντας λόγο για δημιουργία «άνισης αγοράς δύο ταχυτήτων» και για αθέμιτο ανταγωνισμό.

«Καμία αναπλήρωση των απωλειών δεν θα επέλθει με τηλεφωνικές παραγγελίες, καθώς κανείς πελάτης δεν πληρώνει αν δεν βλέπει τι αγοράζει», είπε ο κ. Καρανίκας απαντώντας στα ημίμετρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και διαλύοντας τον μύθο της οικονομικής στήριξης στον ΜμΕ επιχειρηματικό κόσμο.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΕΕ συνεδριάζει εκτάκτως αύριο Σάββατο για αντιμετώπιση της κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: