ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Μεταξύ άχρωμης έκφρασης νεογιάπηδων τεχνοκρατών

Αυτό είναι το... Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Τριών Συμμάχων Πάτρας.

 

Μόνο που παρολίγο να ξεχάσουν, εκεί στο Δήμο Πατρέων, πως διάγουμε περίοδο Χριστουγεννιάτικων ημερών και όχι την τελευταία Κυριακή των Αποκρέω!

 Αν μη τι άλλο ''κράζει''  στην πλατεία Τριών Συμμάχων Πάτρας, το... γυάλινο χριστουγεννιάτικο δέντρο, του Δήμου Πατρέων,  πως είναι δημιουργία της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού έργου, του τμήματος Ηλεκτροφωτισμού και φυσικά του Καρναβαλικού συνεργείου!

Μεταξύ άχρωμης έκφρασης νεογιάπηδων τεχνοκρατών και επίδειξης τέχνης υαλουργών επιμηκυμένης στο σήμερα! 

Κάτι ανάλογο δηλαδή με το... Καρναβαλικό χωριό, μέρες Χριστουγέννων που έρχονται, το οποίο απολαύσαμε πέρυσι  στην πλατεία Γεωργίου, με τις καρναβαλικές μουτσούνες, προς δόξην του Πατρινού Καρναβαλιού και στεφάνωση του Βασιλέως του Γέλωτος... 

Μόνο που παρολίγο να ξεχάσουν, εκεί στο Δήμο Πατρέων, πως διάγουμε περίοδο Χριστουγεννιάτικων ημερών και όχι την τελευταία Κυριακή των Αποκρέω!

Δεν θα διαφωνήσω, φυσικά, πως στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας έχουν συμβεί και χειρότερα. Να όπως με εκείνην τη βραδιά έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, πριν λίγα χρόνια επί Πελετίδη, όπου η ομιλία του δημάρχου παρέπεμπε σε μήνυμα προς... Κομσομόλους, άλλης εποχής, ενώ τα τραγούδια της βραδιάς λίγο απείχαν από εμβατήρια  επαναστατικού στρατού!


Χάθηκε βλέπετε, ένα καραβάκι, που είναι και το κατ' εξοχήν έμβλημα των ελληνικών Χριστουγέννων! Και αντιθέτως προσπάθησαν να αντιγράψουν την τεχνοκρατική κακογουστιά του δέντρου της πλατείας Ομόνοιας στην Αθήνα!

Υ/Γ: Η φώτο -για να μην κατηγορηθούμε για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας- είναι της πρόεδρου του Καρναβαλικού Οργανισμού Ήρας Κουρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: