ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Ο Λευτ. Αυγενάκης αύριο στην Πάτρα για αθλητικά θέματα

 

Στο μεταξύ σιγή ιχθύος για το κόστος των Παράκτιων Μεσογειακών, ενώ ακόμη δεν έχουν εξοφληθεί χρήματα που χρωστούνται

Αύριο Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10.30 π.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην Πάτρα, θα γίνει η υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.

Σκοπούμενο είναι  να εκπονηθούν οι απαραίτητες μελέτες και να εκτελεστούν οι απαιτούμενες εργασίες ανάπλασης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Αγυιάς (παλαιό κολυμβητήριο Πάτρας και περιβάλλον χώρος), καθώς και αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ Πατρών (Κλειστό Γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος», Κλειστό Κολυμβητήριο «Α Πεπανός», Κλειστό Γυμναστήριο  «Κώστας Πετρόπουλος»), καθώς και του Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου (Κεντρικό Στάδιο και Κλειστό Γυμναστήριο), με στόχο την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία ρους.

Στο μεταξύ σιγή ιχθύος επικρατεί για το κόστος των Παράκτιων Μεσογειακών, ενώ ακόμη δεν έχουν εξοφληθεί τα χρήματα που χρωστούνται.

Υπενθυμίζεται ότι συνέντευξη Τύπου είχε ανακοινωθεί από το υπουργείο, ότι θα δώσει την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, στις 12:30, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για τον απολογισμό της διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, που διεξήχθησαν πέρυσι το καλοκαίρι στην Πάτρα, αλλά αιφνιδίως αυτή ανεβλήθη.

Η ανάλυση του απολογισμού είχε προγραμματιστεί να γίνει από την Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης και τον πρόεδρό της, Νίκο Παπαδημάτο, παρουσία και του γενικού γραμματέα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, Ιάκωβου Φιλιππούση, με στόχο να συκοφαντηθεί  η προηγούμενη διοίκηση Σαραντόπουλου.

Μάλιστα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ είχαν από ημερών ενωρίτερα προαναγγείλει καταγγελία του υφυπουργού που δήθεν θα γινόταν για σπατάλη εκατομμυρίων, εκ μέρους της απελθούσας διοικούσας, πλην όμως αντιλαμβανόμενοι οι σημερινοί διοικούντες το ΠΕΑΚ ότι οι συμβάσεις για τους Παράκτιους υπεγράφησαν από την σημερινή διοίκηση Παπαδημάτου ανέκρουσαν πρύμνη.

Ενδιαφέρον θα ήταν λοιπόν να ακούσουμε εάν ο κ. Αυγενάκης θα αναφερθεί σε αυτά που διέρρευσαν οι κύκλοι του υπουργείου του για το κόστος των Αγώνων, μετά το τέλος της διαδικασίας αύριο Πέμπτη, που θα γίνουν δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: