ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Γ. Ρώρος-Ώρα Πατρών: Μέτρα για τη διάβρωση των ακτών

Την ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γ. Ρώρος προς τον Αντιδήμαρχο Έργων σχετικά με τη διάβρωση των ακτών:

«Είναι γνωστό το φαινόμενο της διάβρωσης των ακτών που μπορεί, να οφείλεται στις κλιματικές αλλαγές (άνεμοι, κυματισμός, αύξηση της στάθμης της θάλασσας, ένταση συχνότητας των βροχοπτώσεων), αλλά και σε ανθρώπινες παρεμβάσεις (έργα, λατομεύσεις, φράγματα κ.α).

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας από τα Καμίνια έως τον Ψαθόπυργο, με την διάβρωση να έχει φέρει τους δρόμους σε κακή και επικίνδυνη κατάσταση, πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με έγγραφό του που κοινοποιήθηκε στο Δήμο Πατρέων, εξουσιοδοτεί την Περιφέρεια να κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Δήμου Πατρέων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν λόγω της παράκτιας διάβρωσης.

Επειδή η προθεσμία παρεμβάσεων λήγει τις 31/12/20 ζητάμε να μας ενημερώσετε για τον σχεδιασμό σας και το χρονοδιάγραμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: