ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Αποκαλύψεις για λογαριασμό πολιτικού στην Ελβετία

Με αποκαλύψεις για τον λογαριασμό πολιτικού στην Ελβετία συνεχίζει για δεύτερη μέρα την κατάθεσή του στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, σύμφωνα με το avgi.gr,  ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής και επιτίθεται στην Τουλουπάκη - Δεν απάντησε σε ερώτηση για τις διαρροές στο Πρώτο Θέμα - «Ο Μανιαδάκης δεν θα μπορούσε να κληθεί ούτε ως απλός μάρτυρας. Ήταν από την αρχή ύποπτος» απαντά σε σχετική ερώτηση.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις παραπάνω πηγές, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπ. Λάππα, ο Γ. Αγγελής παραδέχτηκε πως είπε στους 3 εισαγγελείς που είχαν πάει στη Βιέννη για τη συνάντηση με τους Αμερικανούς πως, αν τολμήσουν να ασκήσουν δίωξη κατά πολιτικών προσώπων, θα φροντίσει να τους ασκηθεί δίωξη και να τιμωρηθούν αυστηρά!

Απαντώντας σε ερώτηση του Σπ. Λάππα σχετικά με τη διαρροή της κατάθεσης του που δημοσιεύτηκε χθες Τρίτη στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, ο κ. Αγγελής αρνήθηκε πως αυτός ήταν ο υπαίτιος. Πρόσθεσε δε πως και ο ίδιος από τις εφημερίδες μαθαίνει αυτά που συμβαίνουν στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: