ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Κίνδυνος για στάση πληρωμών από τους δημάρχους!


Γιγαντώνεται η αγωνία των δημάρχων μετά την ανακοίνωση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου ότι έως το τέλος του έτους θα εξασφαλιστούν μόλις 83 εκατ. ευρώ από τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) για τα έργα που έχουν ενταχθεί και συμβασιοποιηθεί στο πρόγραμμα “Φιλόδημος Ι”. 


Κανείς εκ των αιρετών δεν γνωρίζει εάν το ποσόν είναι επαρκές ή όχι, ενώ ο υπουργός περιορίζεται στη γενικόλογη δέσμευση ότι “κανένα έργο δεν θα χαθεί”. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κίνδυνος για στάση πληρωμών έχει αρχίσει ήδη να συζητείται στους κύκλους των δημάρχων. Την ίδια στιγμή, αναπάντητο μένει το τι θα συμβεί με τα έργα για τα οποία εκκρεμεί η έγκριση του προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την υπογραφή της σύμβασης με τον οριστικό ανάδοχο.

Το ζήτημα της κατάργησης του προγράμματος “Φιλόδημος Ι” απασχόλησε χθες και τους δημάρχους που έχουν προσέλθει στη Λάρισα για την εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: