ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Κατακραυγή από την αλόγιστη βία της Αστυνομίας

"Τα δικαιώματα στο στόχαστρο, οι ελευθερίες θεωρούνται πολυτέλεια. Η προσήλωση στο δόγμα «νόμος και τάξη», αναδεικνύει την απόφαση της ΝΔ να συμπλεύσει με την ακροδεξιά σε Ευρώπη, Βραζιλία, Χιλή και ΗΠΑ. Μια «νέα μαύρη διεθνής» γεννιέται, διαμορφώνεται και κινείται με κυνισμό και βία σε όλα τα επίπεδα" τονίζει σε ανακοίνωση του ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για την Παγκοσμία Ήμερα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


ΕΔΕ για τις αθλιότητες ανδρών των ΜΑΤ μετά από την κατακραυγή και τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα επεισόδια στα Εξάρχεια, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, διατάχθηκε από τους εσωτερικούς μηχανισμούς ελέγχου της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι όλο το δημόσιο υλικό, έντυπο και ψηφιακό, είχε αποσταλεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ στον Συνήγορο του Πολίτη, για τις δικές του κατά νόμο ενέργειες, ενώ σήμερα ο αρχηγός διέταξε και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ).

Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, επικοινώνησε σήμερα και με τον Συνήγορο του Πολίτη, επισημαίνοντας τη βαρύτητα του θέματος για το Σώμα και ζητώντας την κατά προτεραιότητα εξέτασή του.

“Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν προσπαθεί να βγάλει ψεύτη μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά όλους τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι είδαν τις αποτρόπαιες εικόνες ξυλοδαρμού και βίας το βράδυ της Παρασκευής” διεμήνυσε ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Χαρίτσης, αναφερόμενος στα γεγονότα αστυνομικής βίας κατά την επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου, στην εκπομπή “Την ίδια ώρα” και στους δημοσιογράφους Κώστα Παπαδάκη και Σοφία. “Το πιο ανησυχητικό είναι το μήνυμα που στέλνει ο κ. Χρυσοχοΐδης και προς τους κόλπους της ελληνικής αστυνομίας, ότι όσα συνέβησαν δεν αποτελούν πρόβλημα και μπορούν να ξανασυμβούν. Η κυβέρνηση πρέπει να χειριστεί τον πυρήνα του κράτους δικαίου με σοβαρότητα και όχι με την διασπορά fake news” τόνισε.
 

Η κυβέρνηση διαμορφώνει ένα τοξικό περιβάλλον στην πολιτική ζωή, σχολίασε ο βουλευτής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδράς Ξανθός αναφερόμενος στο όργιο καταστολής την περασμένη περασμένη Παρασκευή στα Εξάρχεια αλλά και στις αυθαίρετες και απροσχημάτιστες παρεμβάσεις στη δημόσια διοίκηση. 

Ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Βασίλη Σπυριδάκη και στο Κόκκιντο Κρήτης 88,4 fm, με αφορμή τη σημερινή παρουσία του στο Ηράκλειο και τη συμμετοχή του σε πολιτική εκδήλωση με θέμα την υπεράσπιση της δημόσιας Υγείας.
 
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με πρωτοφανή έλλειψη σεβασμού στο κράτος δικαίου επιχείρησε να καθοδηγήσει το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη, είπε ο Γ. Ραγκούσης, δηλώνοντας μόλις χθες το βράδυ, πως τίποτε έκνομο δεν συνέβη από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. στα γεγονότα της Παρασκευής.

Σήμερα, και σε πλήρη αντίφαση με τις χθεσινές της δηλώσεις, εξαναγκάστηκε να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για τα συγκεκριμένα γεγονότα αστυνομικής βίας.
Πρόκειται για μια ανερμάτιστη και πανικοβλημένη κυβέρνηση σε κατάσταση πλήρους απώλειας ελέγχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: