ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Ο Αχ. Καραμανλής για την στάση των εργαζομένων μετρό


«Εκβιάζουν την κυβέρνηση και θα μας βρουν απέναντί τους. Δεν μπορεί μια ομάδα συνδικαλιστών να κρατάει ομήρους 1.5 εκ. ανθρώπων που θέλουν να πάνε στους δουλειές τους» είπε προάγοντως τον κοινωνικό αυτοματισμό!


Επανήλθαμε στην κανονικότητα και οι εργαζόμενοι που κάνουν στάση εργασίας αντιδρώντας σε αυταρχικές μετακινήσεις έγιναν και πάλι "εκβιαστές" που κρατούν «όμηρο» το επιβατικό κοινό. 

Ανεξαρτήτως εάν οι γραμμές επεκτείνονται κι αντί ενίσχυσης του προσωπικού, οι κομματικοί μετατάσουν αυθαίρετα αυτό σε υπηρεσίες γραφείων, επιτείνοντας το πρόβλημα της έλλειψης.   

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής σε παρέμβασή του στον ΑΝΤ1 αφού επιτέθηκε πρώτα όπως όλοι οι υπουργοί της Ν.Δ. συνηθίζουν «στην προηγούμενη κυβέρνηση» επιτέθηκε τους εργαζόμενους του μετρό.

Υποστήριξε ότι «εκβιαστικά αποφάσισαν την στάση εργασίας διότι αρνούνται 21 άνθρωποι να κατέβουν στις θέσεις που κατείχαν να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό. Οι άνθρωποι αυτοί βρισκόντουσαν σε αυτές τις θέσεις και παρατύπως είχαν μεταφερθεί σε θέσεις γραφείου».

«Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους αλλά όταν εκβιάζουν την κυβέρνηση θα μας βρουν απέναντί τους. Δεν μπορεί μια ομάδα συνδικαλιστών να κρατάει ομήρους 1.5 εκ. ανθρώπων που θέλουν να πάνε στους δουλειές τους» είπε προαναγγέλλοντας νομοθετική διάταξη για προσωπικό ασφαλείας. «Τους εκβιασμούς δεν πρόκειται να τους δεχθούμε» επανέλαβε ο Κώστας Καραμανλής.

Το σωματείο εργαζομένων απαιτεί άμεσα να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Αφορμή για την προειδοποιητική στάση εργασίας του ΣΕΛΜΑ στο Μετρό αποτελούν σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου ότι η διοίκηση της εταιρίας με άκρως ενοχικό τρόπο αποφασίζει και διατάζει Παρασκευή βράδυ να μετακινήσει μονομερώς με τον πλέον βίαιο και αυταρχικό τρόπο υπαλλήλους από τις οργανικές τους θέσεις δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται πως επιλύει.

Οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωση τους ζητούν: «Το ΣΕΛΜΑ απαιτεί άμεσα, προσλήψεις τακτικού προσωπικού για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων, ανάκληση των μονομερών βίαιων μετακινήσεων. Κανένας συνάδελφος δεν θα μετακινηθεί μέχρι να ενημερωθεί από το σωματείο».

Κατ. Μπρ.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: