ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Είμαστε στην γη του Κάφκα. Λευκή επιταγή στην ΕΛΑΣ



Ο Πάνος Σκουρλέτης στη συζήτηση του Προϋπολογισμού 2020


Είμαστε στην γη του Κάφκα. Λευκή επιταγή στην Αστυνομία μας ενάντια στην νεολαία μας. Αυτά τόνισε ο Ευκλ. Τσακαλώτος μιλώντας στη Βουλή, με αφορμή την καταγγελία για νέα πράξη για αστυνομική παρεκτροπή και προσπάθεια "ξεγυμνώματος" φοιτήτριας από αστυνομικούς στη μέση της Πατησίων. 

 «Είναι επικίνδυνο παιχνίδι να βάζουμε ανθρώπους να παραβιάζουν τη νομιμότητα και να βλέπουμε αυτό που γίνεται σήμερα εις βάρος της νεολαίας» μίλησε και ο Πάνος Σκουρλέτης όταν πήρε το λόγο απαντώντας στη Ν.Δ. που ισχυρίστηκε ότι είναι fake news η καταγγελία για αστυνομική παρεκτροπή και προσπάθεια "ξεγυμνώματος" φοιτήτριας από αστυνομικούς στη μέση της Πατησίων. 

Νωρίτερα ο Πάνος Σκουρλέτης έφερε στην Βουλή την καταγγελία φοιτήτριας που της ζητήθηκε από αστυνομικούς να ξεγυμνωθεί στην μέση της Πατησίων.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. έλαβε τον λόγο κατηγορώντας για fake news τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι τάχα «αυτή είναι η δουλειά της αστυνομίας».

Ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε στον αν. κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο.

«Άκουσα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. που μετά τις καταγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη μας είπε ότι όλα εξετάζονται υπηρεσιακώς και να μην χτυπάμε την Αστυνομία. Μετά από αυτή την παρέμβαση η νεολαία μας θα έχει μεγάλη ανακούφιση όταν ξέρει ότι πια είμαστε στην γη του Κάφκα όπου όλα κάπου θα εξεταστούν αλλά υπάρχει λευκή επιταγή στην Αστυνομία ενάντια στη Νεολαία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: