ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Τσίπρας: Επιβεβλημένη η συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων


 

Ενάντια στο κράτος της δεξιάς - Ομιλία σε εκδήλωση για την Ανασυγκρότηση της Προοδευτικής Παράταξης


Σε κάλεσμα ενότητας για την συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων προχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από την εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Ανασυγκρότηση της Προοδευτικής Παράταξης στo Divani Caravel. 


«Επιχειρούμε να μετασχηματίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μαζικό, ανοιχτό, δημοκρατικό κόμμα το οποίο να αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά της δημοκρατικής παράταξης στον τόπο μας. Έχουμε κάνει σημαντικά και θαρραλέα βήματα. 

Προχωρήσαμε στην ΚΕΑ και εγκρίναμε τη νέα διακήρυξη και με ανοιχτό δημοκρατικό κάλεσμα ένταξης στις γραμμές μας ξεκινήσαμε μια μεγάλη πορεία προς τους πολίτες, ώστε να δημιουργήσουμε μια νέα αδιαμεσολάβητη σχέση με την κοινωνία σήμερα έχουμε ανάγκη από μια νέα αριστερά».

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια αναδρομή στις παράλληλες διαδρομές στην προοδευτική παράταξη, στην μεταπολίτευση με την παραδοσιακή Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ, από την κοινή μήτρα του Εαμικού παρελθόν και αργότερα στα χρόνια του αντιδικτατορικού Αγώνα. Αυτές οι δυνάμεις έβαλαν στην ημερήσια διάταξη τα ζητήματα της ανεξαρτησίας, της Δημοκρατίας και των κοινωνικών κινημάτων ενάντια στο κράτος της δεξιάς.

Καλλιέργησαν το στόχο και το όνειρο μιας νέας Ελλάδας που είχαν όπως πίστευαν την δυνατότητα να οργανώσει το προοδευτικό της μέλλον υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζοντας την αναδρομή για την πορεία της παραδοσιακής Αριστεράς του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ μετά την κατάρρευση των καθεστώτων του υπαρκτού σοσιαλισμού που ούτε υπαρκτός ήταν ούτε σοσιαλισμός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα εν κινήσει τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας και για το «δάνειο» στήριξης που έλαβε την περίοδο των μνημονίων από τις προοδευτικές δυνάμεις και το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: